ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πύργου «ΠΕΛΟΨ»: Eνα χάλκινο μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο Πέμπτες θέσεις κλείνει η αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πύργου ΠΕΛΟΨ, με την Αλεξάνδρα Μπίνη να κατακτά το Χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των +68 Kgr στο Κύπελλο Ελλάδος και τους Παναγιώτη Τσίγκλα και Αθανασόπουλο Νίκο την 5η θέση στις κατηγορίες -73 Kgr και -68 Kgr αντίστοιχα.

Μέσα από μία δυνατή χρονιά γεμάτη επιτυχίες, πολλές εμπειρίες και συγκινήσεις κλείνει η αυλαία του 2017 με τους αθλητές του συλλόγου να έχουν πετύχει μεγάλες επιτυχίες στο Ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.

Ο αθλητικός σύλλογος ΠΕΛΟΨ κατάφερε να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει στην αρχή της αθλητικής χρονιάς με τεράστια επιτυχία και ανταποκρίθηκε στο δύσκολο έργο που είχε αναλάβει στην διατήρηση του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας των αθλητών του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Αθανασόπουλος, το διοικητικό συμβούλιο και ο Προπονητής Αντώνης Γκοτσίνας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την υποστήριξη της πορείας των αθλητών και στάθηκαν στο πλευρό τους στον αγώνα για την επιτυχία.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια