Συνάντηση Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου Υποψηφίων Ευρωβουλευτών ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αμαλιάδα!

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου 2019 κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, υπό τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.
Επίσης, στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι –επίσης– υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. κ.κ.: Γιάννης Μεϊμάρογλου – Εκδότης, επιχειρηματίας, Λάμπρος Παλάντζας – Οικονομολόγος και ο Ηλείος Αλέξανδρος Σταγγουράκης – Οινολόγος, επιχειρηματίας, ενώ συνοδεύονταν από τον Βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκο, μέλη της Νομαρχιακής και της Τοπικής Επιτροπής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του κλιμακίου και τους εκπροσώπους των τοπικών οργάνων του ΚΙΝ.ΑΛ. για την πορεία και τα τεκταινόμενα του Δήμου Ήλιδας, ενώ η κουβέντα στράφηκε και γύρω από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, εσωτερικός χώρος
Αμέσως μετά την συνάντηση, όλοι τους συμμετείχαν στην εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ με θέμα την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές, που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται, κουστούμι και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται, κουστούμι και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια