ΣΦΙΠΟΠ: Την Κυριακή 25/11 το «1o Olive Trophy»για κλασσικά-ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Ο Σύλλογος Φίλων Ιδιοκτητών Παλαιών Οχημάτων Πελοποννήσου (Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π.) διοργανώνει το «1o Olive Trophy» για κλασσικά / ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκιλλούντος καλύπτοντας μια απόσταση 90χλμ περίπου. Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το καταπράσινο τοπίο και τα γραφικά χωριά της περιοχής.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τις τετράτροχες και δίτροχες «κυρίες» του παρελθόντος τόσο πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό στην Κρέστενα, όσο και κατά μήκος της διαδρομής σε Βρίνα, Σμέρνα, Ξηροχώρι, Λουτρά Καϊάφα, Πλουτοχώρι, Σκιλλουντία κ.α..

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κατασκευής από 01.01.1931 έως και 31.12.1988 σύμφωνα με τον κανονισμό της εκδήλωσης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «1o Olive Trophy» πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής τους και να καταβάλουν το Δικαίωμα Συμμετοχής (60 ευρώ ανά 2μελές πλήρωμα) στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Γερμανού 40 – Τηλ. & fax: 2621028650) ή στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς.

Για συμμετοχές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά το γραφείο της Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. και ώρες 19:00-21:00.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια