Σε Ολυμπία, Κρέστενα, Πύργο και Ανδραβίδα αύριο Τετάρτη 12/06 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίσκεψη στην Ηλεία θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία, το φράγμα του Αλφειού ποταμού, τα Κρέστενα, τον Πύργο και την Ανδραβίδα. Κατά την επίσκεψή του θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να συνομιλήσει με τους πολίτες της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει από τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ολυμπίας γύρω στις 10:00π.μ. και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την αγορά της Ολυμπίας.

Ακολούθως θα μεταβεί στην περιοχή των Κρεστένων, ενώ η περιοδεία του θα συνεχιστεί με επίσκεψη στις 13:00 μμ στην κεντρική πλατεία του Πύργου, στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα έχει την ευκαιρία για σύντομη συζήτηση με πολίτες και επαγγελματίες της ηλειακής πρωτεύουσας.

Το απόγευμα θα επισκεφθεί περίπου στις 6.30 το απόγευμα την Ανδραβίδα.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να συνοδεύσουν τοπικά και περιφερειακά στελέχη του κόμματος, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία ξεκίνησε και επίσημα από χθες με την προκήρυξη των εκλογών για τις 7 Ιουλίου.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια