Πύργος: Το 6ο Τουρνουά 3 on 3 street ball στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας στις 18-21 Ιουλίου 2019

«O Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου ‘ΟΛΥΜΠΙΟΣ΄ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή του έκτου Τουρνουά 3 on 3 street ball στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας στις 18-21 Ιουλίου 2019.

Η αρχική ημερομηνία διεξαγωγής είχε οριστεί για τις 4-7 Ιουλίου, όμως η προκήρυξη των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου, είχε ως επακόλουθο τη μετάθεση του Τουρνουά δύο εβδομάδες αργότερα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο βασικός στόχος της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης παραμένει η αναβάθμιση-ανάπλαση του μοναδικού ανοιχτού Αθλητικού Κέντρου του Πύργου, προκειμένου να είναι φιλόξενο και λειτουργικό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της καλαθοσφαίρισης.

Όποιος ενδιαφέρεται να συνδράμει την προσπάθειά μας, με οποιοδήποτε τρόπο, για την εύρυθμη κι επιτυχημένη διεξαγωγή του Τουρνουά, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο mail: sfapolympios@gmail.com ή στο messenger.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού θα έχετε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι.»

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια