Πύργος: Πρόσφεραν 40 μονάδες αίμα και πέρασαν ξανά το μήνυμα ζωής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου (Photos)

Συγκεντρώθηκαν 40 μονάδες για την Τράπεζα Αίματος του σχολείου

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Νοεμβρίου η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος «Άγιος Χαράλαμπος» του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου, σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Η στήριξη των Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, καθώς και των συμπολιτών αιμοδοτών ήταν συγκινητική, και συγκεντρώθηκαν 40 πολύτιμες μονάδες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του σχολείου.

Η Τράπεζα Αίματος του σχολείου λειτουργεί από το 2004 και συνεχίζει ως σήμερα να συγκεντρώνει ότι πιο πολύτιμο υπάρχει, το αίμα, δίνοντας ελπίδα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου και οι εθελοντές αιμοδότες πέρασαν από ιατρικό έλεγχο από τη συντονίστρια Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου κ. Κωνσταντίνα Πανέτα – Κωνσταντακοπούλου, η οποία χαρακτήρισε το 6ο δημοτικό σχολείο Πύργου παράδειγμα προς μίμηση. Στη συνέχεια όλοι οι εθελοντές αιμοδότησαν με τη βοήθεια των νοσηλευτών Βιβής Μιχαλακοπούλου, Γρηγόρη Αργυρόπουλου καιΡάνιας Μπαρλαμά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας ο πρόεδρος της Τράπεζας Αίματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου «Ο Άγιος Χαράλαμπος» κ.Γιάννης Μαστρογιαννόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κα Νικολέτα Βλαχοπούλου και ο Υποδιευθυντής του Σχολείου κ. Φώτης Αντωνόπουλος, εξέφρασαν την χαρά και την ικανοποίησή τους που για μια ακόμη φορά η αιμοδοσία στέφθηκε με επιτυχία.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια