Πύργος: Μεγάλο ενδιαφέρον για το 1ο Φεστιβάλ «Γιόγκα, Υγεία και Ευεξία» στο Κτήμα Ηλιοστάσι!

Μεγάλο ενδιαφέρον για το 1ο Φεστιβάλ Γιόγκα στον Πύργο!

 Αυξάνει καθημερινά το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Γιόγκα, που θα γίνει από 23 έως 25 Ιουνίου στο Κτήμα Ηλιοστάσι στον Πύργο καθώς κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του. Δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας που επιθυμούν να κάνουν μια πρώτη επαφή γνωριμίας ή και να εμβαθύνουν τη σχέση τους με τη Γιόγκα και τον Διαλογισμό, την Ομοιοπαθητική και τις Εναλλακτικές θεραπείες επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Φεστιβάλ προκειμένου να πληροφορηθούν λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής τους.

Το Φεστιβάλ, που έχει ως κεντρικό θέμα «Γιόγκα, Υγεία και Ευεξία», αν και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Πύργο, εντυπωσιάζει για την εξαιρετικά πλούσια θεματική του και το υψηλό επίπεδο των συντελεστών του. Μια σειρά ειδικευμένων επιστημόνων, όπως γιατροί, φαρμακοποιοί, γυμναστές και διατροφολόγοι καθώς και πολλοί δάσκαλοι και masterteachers γιόγκα και διαλογισμού, βοτανολόγοι, φυσικοπαθητικοί και άλλοι θεραπευτές θα παραδώσουν περισσότερα από 30 μαθήματα, σεμινάρια, masterclasses και εργαστήρια για διάφορα συστήματα Γιόγκα, μεθόδους Διαλογισμού, Συστημική Αναπαράσταση, Ομοιοπαθητική, Κινεζική Ιατρική, Βελονισμό, Τσι Γκονγκ, Πιλάτες, Ρεφλεξολογία, Αριθμολογία, Υπνοθεραπεία, Διατροφική εξισορρόπηση κ.ά., ενώ παράλληλα θα δώσουν διαλέξεις και θα κάνουν ατομικές συνεδρίες σε όποιον/α επιθυμεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή και την καθιέρωση του Φεστιβάλ Γιόγκα ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με τα προαναφερθέντα αντικείμενα στον Πύργο, στην Αμαλιάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας, αλλά και στην Εύη Χρονοπούλου και στον Γιώργο Τρυφωνόπουλο που με περισσή φροντίδα συντηρούν το Κτήμα Ηλιοστάσι έχοντάς το καταστήσει ένα πραγματικό στολίδι για τον τόπο και φιλοξενούν στους καλαίσθητους χώρους του την όλη εκδήλωση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου, στο οποίο εντάσσονται επίσης η παρουσίαση ενός βιβλίου και η προβολή μιας ταινίας σε ανοιχτή εκδήλωση, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε αναλυτικές πληροφορίες αναρτώνται καθημερινά στη σελίδα του Κτήματος στο facebook www.facebook.com/iliostasi και στον ιστότοπο www.ktimailiostasi.gr. Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων γίνονται στα τηλέφωνα 2621081129, 6934840821, 6944794821 και e-mail: evanthiaxr@gmail.com.

 

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια