Πύργος: Μεγάλη επιτυχία πληρωμάτων της Art Of Speed στο 1ο TRC στο Σπαθοβούνι

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας του TRC, που εγινε το Σαββατοκύριακο στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου όπου συμμετείχαν 45 οδηγοί συνολικά ενω την Art Of Speed εκπροσώπησαν 5 οδηγοί.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς τα είχε όλα, μάχες και ανατροπές, αλλά το χαρακτηριστικό που άλλαξε όλα τα δεδομένα ήταν ο καιρός. Μία ξαφνική τοπική καταιγίδα μεγάλης μάλιστα διάρκειας στα μισά του 2ου σκέλους τα άλλαξε όλα, η πρωινή σκόνη έγινε λάσπη και με αυτήν πάλεψαν οι οδηγοί που συμμετείχαν στα 2000 & 2000+ cc επηρεάζοντας την Γενική Κατάταξη.

Νικητής του αγώνα ο Κώστας Μαχαίρας (Citroen Saxo Vts), πίσω του ο Χρήστος Χατζόπουλος (Art Of Speed) με Τoyota Corolla AE86 με καλή επίδοση στο 2ο πέρασμα και 3ος ο Ηλίας Πολυχρονόπουλος (Toyota Starlet) οι οποίοι ήταν και οι νικητές στα 1600cc.

Στην κατηγορία 1400 το βάθρο ήταν υπόθεση Art Of Speed, όπου είχαμε μάχη με το ίδιο αυτοκίνητο Toyota Corolla EE90 και για τους τρεις συμμετέχοντες, τελικός νικητής ο Δημήτρης Δημητρόπουλος και στις επόμενες 2 θέσεις ο Σάββας Βαρελιδης και Χρήστος Κατσής.

Χαρακτηριστικό του της κατάστασης της ειδικής είναι οτι ο καλύτερος χρόνος της ημέρας σε στεγνό έκανε ο Πάν. Κωσταντάκος (Mitsubishi Lancer Evo) 3.21.9, ενω καλύτερο στην λασπωμένη διαδρομή ήταν ο Πέτρος Μαγγερίδης (Subaru Impreza) 5.07,90.
Στον αγώνα συμμετείχε και ο Κουφωλιάς Αθανάσιος με το Toyota Starlet ο οποίος αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα & δεν συμμετείχε στο 2ο σκέλος του αγώνα.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια