Πύργος: Ενωμένοι σε κοινούς αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς – Πλήθος κόσμου στο Εργατικό Κέντρο

Συγκέντρωση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιήθηκε χθες στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ηλείας κατά των πλειστηριασμών με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Εισηγητές της εκδήλωσης αυτής ήταν  το μέλος του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Βένδρας, η συμβολαιογράφος Αγγελική Γάσπαρη και το μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των πλειστηριασμών Μεσσηνίας, Θανάσης Πετράκος.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην υποχρέωση όλων να είναι ενωμένοι σε κοινούς αγώνες ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και με συμμετοχή όλων σε δράσεις και κινητοποιήσεις στην Πάτρα αλλά και γενικότερα στη χώρα.

Μάλιστα αναφέρθηκε πως στις 21/02 προετοιμάζονται και θα διεξαχθούν μεγάλες ακτιβιστικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, σε τοπικά αλλά και γενικότερα επίπεδα.

Ο γιατρός Λεωνίδας Παπαδόπουλος εκπρόσωπος της κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος στην Αθήνα ανέλυσε τις επόμενες κινητοποιήσεις ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με δράσεις στα Δημοτικά συμβούλια των πόλεων ώστε να πάρουν θέση ουσιαστικά και να μην μένουν μόνο στα ψηφίσματα.

Ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Ηλείας κατά των Πλειστηριασμών Γιάννης Καραμάνος επεσήμανε ότι απαιτείται συμπόρευση όλων και αγώνας ενάντια στους πλειστηριασμούς που πλήττουν το λαό και την πατρίδα.

Στη συγκέντρωση μίλησαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας Λάζαρος Ασμής, και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ηλείας κατά των πλειστηριασμών όπως η Συμβολαιογράφος Αγγελική Γάσπαρη, ,ο Γιώργος Φούντας, ο Ανδρέας Κλαυδιανός, κτηνίατρος στη Γαστούνη καθώς και διάφοροι άλλοι πολίτες που συμμετείχαν.

 

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια