Πύργος: Δηλώσεις για το θάνατο του Αντώνη Βαγγόπουλου – Αύριο Τετάρτη η κηδεία του στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου

Αύριο Τετάρτη και ώρα 18.00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Πύργου θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Αντώνη Βαγγόπουλο.  Η σορός του θα βρίσκεται από τις 17:00 στον Ιερό Ναό.

Αμέσως μετά την ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή, στο κοιμητήριο Καταραχίου Πύργου.

Δηλώσεις και συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Αντώνη Βαγγόπουλου

ΤΕΕ Ν. Ηλείας

Ο «Αντώνης» ,ο φίλος ,ο επιστήμονας, ο συνοδοιπόρος στους αγώνες, φεύγει πολύ νωρίς.

Αφήνει πίσω του την κοινωνία του Πύργου πιο λειψή, τον κλάδο των μηχανικών φτωχότερο και τους κοντινούς του ανθρώπους αμήχανους να το συνειδητοποιήσουν.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ηλείας και σύσσωμος ο Τεχνικός κόσμος εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Καλέ μας συνάδελφε , η απώλειά σου δεν αναπληρώνεται.

Καλό ταξίδι.

Το Δ.Σ.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας

Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας

 

Κώστας Τζαβάρας

Με θλίψη και οδύνη γεμίζει τη ψυχή μας ο ξαφνικός χαμός του Αντώνη Βαγγόπουλου, του επί σειρά ετών αντιδήμαρχου Πύργου, του εκλεκτού επιστήμονα, του σωστού συζύγου και πατέρα, του πολύτιμου φίλου.

Του Αντώνη που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ για την καλοσύνη του, τη προσφορά του, την αγωνιστικότητά του, για τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο εκδήλωνε την αγάπη και τη προθυμία του να στηρίζει όσους ζητούσαν τη βοήθεια του.

Του Αντώνη που αγαπήσαμε, που μοιραστήκαμε μαζί χαρές, που συμμετείχαμε σε κοινούς αγώνες για μια καλύτερη πόλη.

Του Αντώνη που με το εγκάρδιο χαμόγελό του και την ευχάριστη παρουσία του σε όλες τις καθημερινές συναναστροφές της κοινωνίας του Πύργου έδινε τον τόνο μιας ουσιαστικής  ανθρωπιάς.

Αυτός ο Αντώνης από αύριο θα μας λείψει, αυτός που στο πέρασμα του από τη ζωή έγινε ο Αντώνης μας, ο δικός μας άνθρωπος.

Καλό ταξίδι φίλε, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

 

Γιάννης Αργυρόπουλος

Ο Αντώνης δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Η απώλεια είναι  πολύ μεγάλη. Η κοινωνία του Πύργου είναι από χθες φτωχότερη. Εγώ και η οικογένεια μου χάσαμε έναν επιστήθιο φίλο. Η σκέψη και η αγάπη μας θα τον συνοδεύει για πάντα.»

 

Χρήστος Γαβράς-ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας

Ο Αντώνης Βαγγόπουλος υπήρξε ένα αξιότιμο μέλος της κοινωνίας μας, ένα σημαντικό στέλεχος της παράταξης και ένας αγαπητός φίλος. Ο πρόωρος χαμός του, γεμίζει με θλίψη όλους μας. Εκφράζω εκ μέρους της ΝΟ.Δ.Ε., Ηλείας τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με Αγάπη. Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη.

 

Γιώργος Γεωργιόπουλος (Ανιπεριφερειάρχης): 

O Αντώνης είχε προσφέρει σημαντικό έργο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ήταν ένας ενεργός πολίτης που νοιαζόταν για την πόλη του και τους δημότες. Ο Πύργος γίνεται φτωχότερος με την απώλειά του.

 

Πάνος Μπράμος (Αντιπεριφερειάρχης):

Θλίψη και οδύνη για τον ξαφνικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου της κοινωνίας μας και ενός έμπειρου Αυτοδιοικητικού.

 

Λάμπης Αριστειδόπουλος:

Ήταν οικογενειακός μου φίλος, πολύ έμπειρος Αυτοδιοικητικός και είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένος για τον χαμό του.

 

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Δύσκολη ημέρα για τη πόλη μας ,με το χαμό ενός νέου ανθρώπου,που γνωριστήκαμε στις αλάνες ,μετά ανταμώσαμε στα γήπεδα,ύστερα στη κοινωνία και τελευταία στα λεγόμενα <κοινά>..Ο Θεός να τον αναπαύσει και προπάντων να δίνει δύναμη στους οικείους του ,να ξανά-σταθούν στα πόδια τους…Να έχουν υγεία και μακροημέρευση να τον θυμούνται και να τον τιμούν πολλά χρόνια..Μην είμαστε υποκριτές–οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας.Εάν θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ηθικά ωφέλιμοι ,ας σταθούμε δίπλα στους δικούς του ,εάν και κάποτε μπορούμε ή είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε σε κάτι ,που ο εκλιπών θα το έκανε αυτός …
Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα….
Καλό παράδεισο Αντώνη…

Θεόδωρος Βλαγκούλης

Τά θερμά μου συλλυπητήρια στήν οικογένεια τού αγαπημένου φίλου μου ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ
γιά τόν ξαφνικό καί άπρόσμενο θανάτου του
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια