Πάτρα: Έφυγε σε ηλικία 55 ετών η Ζωή Λάγιου, Διευθύντρια του 10ου Γυμνασίου

Πάτρα: Εφυγε σε ηλικία 55 ετών η Ζωή Λάγιου, Διευθύντρια του 10ου Γυμνασίου

 

Ενα ακόμα πένθιμο γεγονός έγινε γνωστό σήμερα το πρωί. Η Ζωή Λάγιου, Διευθύντρια του 10ου Γυμνασίου Πατρών, «έφυγε» σε ηλικία 55 ετών.

 

Ο σύλλογος διδασκόντων κήρυξε ως ημέρα πένθους για το σχολείο τη σημερινή και θα καταθέσει στεφάνι.

 

Το Σάββατο στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β΄ Δημοτικό Νεκροταφείο.

 

Ο συνάδελφος της εκλιπούσας και υποδιευθυντής του 10ου Γυμνασίου Πατρών, Θωμάς Κουτρούμπας δήλωσε στο pelop.gr συντετριμμένος από την είδηση: «Επρόκειτο για μια εξαιρετική συνάδελφο που διακρινόταν για την ευγένεια και την αφοσίωση της στο λειτούργημα μας. Ηταν ευσυνείδητη και πάντοτε άψογη στα καθήκοντα της. Απαντες συγκλονιστήκαμε από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου της. Την Πέμπτη, ενώ βρισκόμασταν στο σχολείο, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και την προτρέψαμε να φύγει όμως εκείνη επέμεινε πως δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας. Δυστυχώς το πρωί μάθαμε το θλιβερό γεγονός».

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο της Ζωής Λάγιου, Διευθύντριας του 10ου Γυμνασίου της Πάτρας και συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους της για την απώλειά τους.
Tempo24.news

 

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια