ΠΑΟ Βάρδας: Ανανέωσαν και οι Ραφαήλ Σιδέρης και Θανάσης Νικόπουλος

Ακόμα δύο προσθήκες του υπάρχοντος ρόστερ έκανε ο ΠΑΟ Βάρδας και πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Ραφαήλ Σιδέρης και Θανάσης Νικόπουλος.

Η Διοίκηση είχε ως μέλημα και αρχικό στόχο την παραμονή των ποδοσφαιριστών σχεδόν ολοκλήρου του περυσινού ρόστερ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Φαίνεται πως το πέτυχε έχοντας επιτευχθεί η ανανέωση αρκετών.

O Ραφαήλ Σιδέρης με πολλά χρόνια στην ομάδα και με πολύ μεγάλη προσφορά θα ενισχύσει τον σύλλογο και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. O Ραφαήλ Σιδέρης συναντήθηκε με τους «πράσινους» με την διοίκηση να επισημοποιεί την παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σε μια ακόμα πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ που συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή ΡΑΦΑΗΛ ΣΙΔΕΡΗ, καθώς υπήρξε μεγάλη θέληση και από τις δύο πλευρές ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία με την ομάδα.


Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον ποδοσφαιριστή μας με υγεία και πολλές επιτυχίες και προσωπικές διακρίσεις»

Στις ήδη υπάρχουσες ανανεώσεις προστέθηκε και ο ποδοσφαιριστής οΘανάσης Νικόπουλος που είπε το “ναι” σε ακόμη μια αγωνιστική σεζόν να είναι κοντά στην ομάδα της Βάρδας.

Η Διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια