Πανηλειακός: Πλήγμα και με Στάθη Μπουρνέλη – Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, χρειάζεται χειρουργείο και μένει εκτός δράσης τη φετινή περίοδο

Νέο πρόβλημα τραυματισμού μετά από αυτό του Χατζηστάμου, προέκυψε στον Πανηλειακό. Ο λόγος είναι για τον Στάθη Μπουρνέλη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική και δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα καθώς ο αμυντικός του Πανηλειακού, έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και αποκόλληση χιαστού και συνδέσμου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απαιτείται επέμβαση και το χειρότερο, ότι λέει «αντίο» για την εφετινή σεζόν.

Ο Στάθης Μπουρνέλης, τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Παλληνιακό, στο γόνατο. Παρά τις αρχικές προβλέψεις ότι θα κατόρθωνε έστω με το νέο έτος να επιστρέψει στη δράση, τα νέα ήταν πιο δυσάρεστα από τα αναμενόμενα.

Με ανακοίνωσή του ο Πανηλειακός του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και υποσχέθηκε ότι στο Αίγιο η ομάδα θα παίξει και για εκείνον γιατί στον Πανηλειακό ισχύει το «στην ομάδα είναι όλοι είμαστε μια οικογένεια».

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια