Πανηλειακός: Με την επετειακή φανέλα στον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη – Συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια ιστορίας

Με την επετειακή φανέλα στον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Εξήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει το 2018 ο Πανηλειακός, εξήντα χρόνια περηφάνιας και επιτυχιών για το καμάρι του Πύργου αλλά και ολόκληρου του Νομού Ηλείας.

Με αφορμή λοιπόν την συμπλήρωση των εξήντα ετών ύπαρξης της ομάδας, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στον επερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα αγωνιστούν με την επετειακή φανέλα, την ριγωτή ερυθρόλευκη που όχι απλά θυμίζει την ιστορική πρώτη φανέλα του συλλόγου αλλά είναι ίδια με αυτή που αντίκρισε για πρώτη φορά το Δημοτικό στάδιο του Πύργου το μακρινό 1958.

Ο αγώνας λοιπόν ενάντια στον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου πέρα από την βαθμολογική του σημασία αποκτά και για έναν ακόμα λόγο ξεχωριστό ενδιαφέρον. Θα είναι ταξίδι στο χρόνο, ένα ταξίδι με χαρές και λύπες αλλά σίγουρα γεμάτο δόξα και περηφάνια.

Την Κυριακή γεμίζουμε το γήπεδο, όχι μόνο για να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη, αλλά και για να ξυπνήσουμε ένδοξες μνήμες του παρελθόντος που όλοι μας ελπίζουμε να ξαναζήσουμε!

Την επετειακή φανέλα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα την φορέσουν μόνο σε αυτό παιχνίδι, ενώ οι φίλαθλοι του Πανηλειακού που το επιθυμούν θα μπορούν από την προσεχή Δευτέρα να την προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια