Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων των Τεχνών» στον VOX 103,3: Μια έκθεση με μνήμες και παράδοση

Ο πρόεδρος του συλλόγου «Φίλων των τεχνών» στον VOX 103,3

Μια έκθεση με μνήμες και παράδοση

Ο Καραγκιόζης και η ιστορική του διαδρομή του στο πέρασμα των χρόνων έχουν την τιμητική τους στην έκθεση φιγούρας που πραγματοποιείται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα περιοδικών εκθέσεων και εκδηλώσεων «Θεματικό πάρκο Ξυστρή» . Την έκθεση φιγούρας θεάτρου σκιών με τίτλο «Όραν η σκιά γίνεται φως» διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος «Φίλων των Τεχνών», με την υποστήριξη της Δ.Ε.Π.Α.Ε.Ο.Τ.Α., και είναι αφιερωμένη στον Πυργιώτη καραγκιοζοπαίχτη Βασίλη Σαργέντη.

Για την έκθεση αλλά και τις δράσεις του νεοσύστατου συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος των «Φίλων των τεχνών» Στέφανος Παπαγεωργίου στον ραδιοφωνικό σταθμό VOX 103,3 και στην πρωινή ζώνη «9-11″ φιλοξενούμενος των δημοσιογράφων Διαμαντή Μπράμο και Βίκυς Γκουγκουστάμου.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαγεωργίου θα εκτεθούν φιγούρες του Οθωμανού και του Έλληνα Καραγκιόζη από συλλογές Πυργιωτών δημιουργών και καραγκιοζοπαιχτών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν δράσεις γνωριμίας με τον Καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους.  Η είσοδος για την έκθεση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 18.30 ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης θα παρουσιάσει την ηρωική κωμωδία, για μικρούς και μεγάλους, »Ο Καπετάν Γκρής». Είσοδος παράστασης 5 ευρώ.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια