ΝM -KY Κρεστένων: Έρχονται δύο γιατροί

Για σήμερα στις 8.30 το βράδυ έχει προγραμματιστεί η δεύτερη συνάντηση για τη δημιουργία Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων. Στη συνάντηση που θα γίνει στον κοινόχρηστο χώρο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων, έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην πρώτη συνάντηση, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δημιουργία, τη δράση και την υποστήριξη του ιστορικού Νοσοκομείου της περιοχής.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Πύργου ο διοικητής του Νοσοκομείου –  Κ.Υ. Γιάννης Χουζούρης τόνισε ότι τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματιστεί ιδρυτική συνέλευση του Συλλόγου και ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών έρχονται δύο γιατροί, ένας παθολόγος και ένας γενικός ιατρός που θα τοποθετηθεί σε περιφερειακό ιατρείο.

Με αυτούς το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου ανέρχεται σε 11. Ακόμη, τόνισε ότι την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδεται προς χρήση το ακτινολογικό, ενώ συντάσσεται από την Περιφέρεια η μελέτη για τις κτιριακές αλλαγές προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο άμεσα και απ-ό την 1η του νέου έτους να καταστεί εφικτή η λειτουργία της Ψυχοκοινωνικής μονάδας.

ΕΡΤ Πύργου

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια