«Νέα Πορεία» Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Και η Ειρήνη Δημητροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Η νέα γενιά βγαίνει στο προσκήνιο με τη «Νέα Πορεία»

Η Ειρήνη Δημητροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Μια νέα αρχή, μακριά από τις αγκυλώσεις προηγούμενων ετών, σηματοδοτεί η υποψηφιότητα της Ειρήνης Δημητροπούλου στον συνδυασμό του Γιάννη Λέντζα «Νέα Πορεία». Η κόρη του επί ετών αυτοδιοικητικού παράγοντα Παναγιώτη Δημητρόπουλου, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει. Η Ειρήνη Δημητροπούλου θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και ανήκει και αυτή νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα θέλουν να βάλουν σε νέα αναπτυξιακή πορεία τον τόπο τους!

«Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως η Ειρήνη Δημητροπούλου, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Μαζί με ανθρώπους όπως την Ειρήνη μπορούμε να αλλάξουμε οριστικά σελίδα στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης με φρέσκιες ιδέες και κοινές αξίες. Την καλωσορίζω στον αγώνα μας!», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας.

Από την πλευρά της η κ. Ειρήνη Δημητροπούλου, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω στις ικανότητες, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα του Γιάννη Λέντζα, ώστε ο τόπος μας να αλλάξει σελίδα και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Η Ειρήνη Δημητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βάρδα Ηλείας. Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ της Πάτρας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Τα τελευταία δυο χρόνια έχει αναλάβει μαζί με τον αδερφό της την οικογενειακή επιχείρηση. Από μικρό παιδί στο πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα,  καθώς ο πατέρας της ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος, ήταν πρόεδρος για 8 χρόνια στη Βάρδα και  πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης για δυο συνεχόμενες τετραετίες, το 2010 και το 2014. Η συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές με τον Γιάννη Λέντζα σηματοδοτεί μια νέα αρχή μακριά από τις αγκυλώσεις προηγούμενων ετών.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια