Iliaweb Νέα & Ειδήσεις απο την Ηλεία
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
Iliaweb Νέα & Ειδήσεις απο την Ηλεία
Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
Αρχική ΤΟΠΙΚΑ

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς – Τι αλλάζει στις μετακινήσεις- Στο “κόκκινο” όλη η Ηλεία- Γλύτωσε το “βαθύ κόκκινο” ο Νομός – Ισχύουν τα ίδια μέτρα μέχρι σήμερα και η απαγόρευση κυκλοφορίας αρχίζει στις 9 μμ αντί τις 6 μμ έως τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

03/03/2021
0 0
Χαρδαλιάς: Παρατείνεται το lockdown- Κλειστό λιανεμπόριο, κομμωτήρια – click away έως και 18/01 – Ανακοινώσεις ανά εβδομάδα για τα μέτρα που θα ισχύουν- Τι ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς
0
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία της Covid-19 στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα από αύριο το πρωί στις 6 έως και τις 16 Μαρτίου στις 6 πμ θα ισχύουν τα εξής:
Στους έξι λόγους μετακίνησης σε όλη τη χώρα διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στους κωδικούς 2 και 6. Για τον κωδικό 2 μετάβαση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και για τον κωδικό 3 που αφορά την μετάβαση σε τράπεζες ή δημόσιες υπηρεσίες η μετακίνηση θα γίνεται εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα από την κατοικία.

Για τον κωδικό 6 η μετακίνηση θα γίνεται μόνο πεζή ή με ποδήλατο σε όλη τη χώρα και δεν μπορεί να μεταβεί κανείς σε άλλη περιοχή.

Για τον κωδικό 4 που αφορά την παροχή βοήθειας τα ελεγκτικά όργανα από αύριο θα ζητούν περισσότερες πληροφορίες.

Ο υφυπουργός στην αρχή έστειλε το μήνυμα πως «βλέπουμε το τέλος, αλλά δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό».

Τα μεταλλαγμένα στελέχη, είπε, φαίνεται ότι έχουν επικρατήσει στην Ελλάδα σε μεγάλο ποσοστό και συμμετέχουν στην εικόνα της επιβάρυνσης που βλέπουμε. Έχουν εντοπιστεί σε 1.756 πολίτες μέχρι σήμερα, ανέφερε.

 

 

Οι περιοχές πολύ αυξημένου επιδημιολογικού επιδημιολογικού κινδύνου (Βαθύ κόκκινο)

Νέες περιοχές προστίθενται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) κατατάσσεται η Περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι ακόλουθες Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, ‘Αρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο). Επίσης, στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο Δήμος Καλυμνίων.

Όλες οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας κατατάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

Αυτό σημαίνει πως η Ηλεία παραμένει στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, και σε αυτό πλέον εντάσσονται και οι δήμοι Αρχαίας Ολυμπίας, και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, που είχαν εξαιρεθεί έως τώρα.

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο στις 6 το πρωί έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 6 το πρωί, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, όπου τα μέτρα θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 6 Μαρτίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαχείριση των συνεπειών του σεισμού που έπληξε σήμερα την περιοχή.

Παράλληλα αναπροσαρμόζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία διαμορφώνεται ως εξής. Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών.

 

ΣχετικάΆρθρα

Στην Ηλεία αύριο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης
ΤΟΠΙΚΑ

Στην Ηλεία αύριο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης

12 Απριλίου 2021
Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς - Τι αλλάζει στις μετακινήσεις- Στο "κόκκινο" όλη η Ηλεία- Γλύτωσε το "βαθύ κόκκινο" ο Νομός - Ισχύουν τα ίδια μέτρα μέχρι σήμερα και η απαγόρευση κυκλοφορίας αρχίζει στις 9 μμ αντί τις 6 μμ έως τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)
ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Καλαματιανός: Κύριε Υφυπουργέ απαντήστε επιτέλους, ποιες είναι οι αποφάσεις σας για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Ηλείας;

12 Απριλίου 2021
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συμβολικό κλείσιμο της Οδού Πάτρα-Πύργος στο ύψος των Λεχαινών αύριο πρωί από Δήμο, μαθητές και φορείς των Λεχαινών
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Πέρασε κιόλας ένας χρόνος και ακόμα περιμένουν στο Υπ. Υποδομών το «πράσινο» φως για την Πατρών-Πύργου

12 Απριλίου 2021
Ισθμός της Κορίνθου: Πτώμα γυναίκας ανασύρθηκε από τη θάλασσα
ΤΟΠΙΚΑ

Από την Αμαλιάδα η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε χθες νεκρή να επιπλέει στο νερό στο κανάλι του Ισθμού Κορίνθου

12 Απριλίου 2021
  • Αρχική
  • Διαφημιστείτε
Στείλτε μας email: bramosad@yahoo.gr
Καλέστε μας στο : 6971814564
28ης Οκτωβρίου 50, Πύργος (μέσα στη στοά)

© 2019 - iliaweb.gr - Developed by EnterID

Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

© 2019 - iliaweb.gr - Developed by EnterID

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In