ΜΟΔ Αμαλιάδας: Ισόβια σε 44χρονο που σκότωσε 60χρονο θείο του στη Ζάκυνθο

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς μάλιστα να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό επεβλήθη χθες από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Αμαλιάδας σε 44χρονο από τη Ζάκυνθο, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2016 είχε σκοτώσει 60χρονο θείο του χτυπώντας τον με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο ΜΟΔ Αμαλιάδας και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση το Δικαστήριο τις απογευματινές ώρες εξέδωσε την ομόφωνη απόφασή του για επιβολή ισόβιας κάθειρξης στον κατηγορούμενο, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 44χρονος το μεσημέρι της 30ης Δεκεμβρίου 2016 εθεάθη από την σύζυγο του 60χρονου να περνά έξω από το σπίτι τους κρατώντας ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ με κατεύθυνση προς το Καταστάρι Ζακύνθου.

Λίγη ώρα αργότερα άκουσε χτυπήματα και όταν κοίταξε από το παράθυρο είδε τον 44χρονο να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση με τα χέρια του γεμάτα αίματα. Όταν η γυναίκα βρήκε από το σπίτι, σε απόσταση 20 μέτρων είδε τον 60χρονο σύζυγό της πεσμένο ανάσκελα επάνω στο οδόστρωμα στην άκρη του δρόμου, μέσα σε μία λίμνη αίματος και με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Ο 60χρονος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ ο 44χρονος δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές γύρω στο σπίτι του.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια