Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο πέμπτες θέσεις επέστρεψε η αποστολή του αθλητικού συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΛΟΨ από το Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολης

Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο Πέμπτες θέσεις επέστρεψε η αποστολή του αθλητικού συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΛΟΨ από το Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολης που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ

Τις θέσεις κατέκτησαν οι Παπανδρινόπουλος Δημήτριος 1η θεση Χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία παίδων 2005 εγχρωμες ζώνες +67 κιλά, Τσίγκλας Παναγιώτης 2ή θέση Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων -78 κιλά μαύρες ζώνες, Καρακατσάνης Παναγιώτης 5η θέση στην κατηγορία παίδων 2005 -57 κιλά έγχρωμες ζώνες και Κυριακόπουλος Νικόλαος 5η θέση στην κατηγορία παίδων 2008 -47 κιλά έγχρωμες ζώνες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γήπεδο μπάσκετ

Οι αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν για άλλη μια φορά να κάνουν περήφανη την Πόλη του Πύργου σε μία Πανελλήνια διοργάνωση με πάνω από 1400 συμμετοχές. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία και η επίδοση του αθλητή Τσίγκλα Παναγιώτη που κατάφερε να φτάσει στον

Τελικό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο τέλος του πρώτου γύρου λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Δίπλα στους αθλητές βρίσκονταν ο πρόεδρος Αθανασόπουλος Βασίλειος και ο Προπονητής Γκοτσίνας Αντώνιος.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία τους.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια