Λεκτικό επεισόδιο και ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντινέα και Τζαβάρα στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία διαφωνία επί της διαδικασίας ανάμεσα στην πρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου και τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Τζαβάρα πυροδότησε την ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα.

«Ακούστε, το κόμμα μου σας έχει εγγράφως γνωστοποιήσει ότι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είμαι εγώ και θα παραμείνω εγώ μέχρι τέλους. Έγινε μια παρεξήγηση. Πίστεψε η κυρία Μπακογιάνη…» εκεί ακούστηκε ένα δυνατό γέλιο στην αίθουσα της Ολομέλειας και ο κ. Τζαβάρας διέκοψε την τοποθέτησή του. «Ποιος γελάει έτσι ρε παιδιά, ποιος γελά; Μωρός γελά ακόμα και όταν δεν συμβαίνει κάτι γελοίο, αυτό λένε οι αρχαίοι, και επειδή πρέπει επιτέλους να σέβεστε και αυτούς που έχουν τον λόγο και που αυτούς που έχουν το δικαίωμα να μιλάνε…» συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ με τον συνάδελφό του να αντιδρά έντονα. «Ντροπή σας κύριε Τζαβάρα».

«Σας έχουν φέρει για μπράβο εδώ; Είστε εσείς μπράβος εδώ του υπουργού, σ’ εμένα λέτε για ρόπαλα και τσεκούρια; Τα μούτρα σου να πας να κοιτάξεις στον καθρέφτη και λυπάμαι γιατί είσαι όργανο αυτήν τη στιγμή της κυρίας προέδρου και του κυρίου υπουργού για να δημιουργήσεις ταραχή» πρόσθεσε ο κ. Τζαβάρας

Εκεί παρενέβη η Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Κ. Τζαβάρα, υπερβάλλετε χάνετε το μέτρο… Λύστε τα προβλήματά σας και ελάτε να μου μιλήσετε. Σας διακόπτω».

«Δεν θα μου στερήσετε τον λόγο. Αυτά είναι κόλπα. Κάτι τέτοια νταηλίκια του κυρίου που τον εμψυχώνετε σαν να είναι κάποιο νευρόσπαστο που θέλει να επιβάλλει κάποια υποτίθεται τάξη στο χάος που δημιουργείτε να τα σταματήσετε .Ήδη έχουμε αντιληφθεί και το ν τρόπο, και το ήθος και το ύφος σας» επέμεινε ο κ. Τζαβάρας με την πρόεδρο να αντιδρά έντονα.

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια