Iliaweb Νέα & Ειδήσεις απο την Ηλεία
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
Iliaweb Νέα & Ειδήσεις απο την Ηλεία
Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Δύο ακόμα θάνατοι στην Ελλάδα – 136 συνολικά οι νεκροί

27/04/2020
0 0
Στους 133 οι νεκροί από τον κορωνοϊό- 58χρονη το τελευταίο θύμα
19
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Μία γυναίκα 59 ετών και ένας άνδρας 80 ετών έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό – Και οι δύο έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα

Δύο ακόμα συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας σε 136.

Πρόκειται για μία γυναίκα 59 ετών, η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και για έναν άνδρα 80 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως και οι δύο έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Πώς οι «Ταξιάρχαι» υπονομεύουν την καμπύλη

Οι επιδημικές εξάρσεις από τη Μεγάλη εβδομάδα και μετά, στους λεγόμενους κλειστούς πληθυσμούς, είτε πρόκειται για οικισμούς Ρομά στη Θεσσαλία, είτε για δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Αργολίδα, είτε για ιδιωτικές κλινικές στην Αττική, έδειξαν με τον πιο δραματικό τρόπο πως ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων μπορεί να εκτιναχθεί και να απειλήσει την ομαλή πορεία της καμπύλης.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία δραματική ανατροπή στην πορεία της χώρας και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο κατά την οποία φαινόταν ότι έχει τεθεί υπό έλεγχο το μεγάλο μολυσματικό μέτωπο του ιού και δρομολογούνταν η αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων.

Πλέον οι επιστημονικές και υγειονομικές αρχές αντιμετωπίζουν με συντονισμένες κατασβεστικές κινήσεις τις εστίες όπου σημειώθηκε αναζωπύρωση της επιδημίας SARS-COV-2 και υλοποιούν εκτεταμένους ελέγχους σε όλες τις κλειστές δομές για να προλάβουν νέα διασπορά του κορωνοϊού.

Η Γενική Κλινική «Ταξιάρχαι» βρίσκεται στο μικροσκόπιο εισαγγελικών, επιστημονικών και υγειονομικών αρχών. Τέσσερις άνθρωποι που υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση στη συγκεκριμενη κλινική έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες έχοντας μολυνθεί με κορωνοϊό και εμφανίσει λοίμωξη Covid-19. Τουλάχιστον 38 έχουν μολυνθεί και νοσούν, τόσο ασθενείς όσο και εργαζόμενοι. Άλλοι 39, όλοι γιατροί που συνεργάζονταν με την κλινική, έχουν τεθεί σε απομόνωση. Κι ακόμη 121 έχουν ιχνηλατηθει ως επαφές κρουσμάτων κι έχουν λάβει οδηγίες για απομόνωση και έλεγχο των συμπτωμάτων τους.

taxiarxai

«Αυτό φοβόμαστε, να αυξηθούν τα περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, κ. Σωτήρης Τσιόδρας, παρουσιάζοντας την θλιβερή εξέλιξη της κλινικής στο Περιστέρι. Πρόσθεσε ωστόσο ότι με τα τωρινά δεδομένα, το σύστημα υγείας έχει θωρακιστεί και έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί άνοδο της επιδημιολογικής πορείας, εάν προκύψει.

protothema.gr

ΣχετικάΆρθρα

Γώγος: Πλέουμε ήδη στο δεύτερο κύμα κορωνοϊού- Να αποκλειστούν τα πανηγύρια- Έχουμε ορφανά κρούσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Γώγος: Για μία έως δύο εβδομάδες θα έχουμε πίεση στο σύστημα Υγείας – Που θα κριθεί η άρση του lockdown

27 Φεβρουαρίου 2021
Μητσοτάκης: Lockdown σε όλη τη χώρα έως τις 30 Νοεμβρίου- Γιατί πήρα τώρα τα μέτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Μαξίμου για Κουφοντίνα: Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να ζητάει παραβίαση της έννομης τάξης

27 Φεβρουαρίου 2021
Κορωνοϊός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για μία εβδομάδα η Μαλεσίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για μία εβδομάδα η Μαλεσίνα

27 Φεβρουαρίου 2021
Γκίκας: “Δεν φτάνουν 2,5 εβδομάδες lockdown” – Στο τραπέζι η χρήση διπλής μάσκας
ΕΛΛΑΔΑ

Αρση lockdown: Πρώτα καταστήματα, μετά σχολεία – Τα 3 κριτήρια για να γίνουν τα επόμενα βήματα- Το σχέδιο μέχρι τον Απρίλιο

27 Φεβρουαρίου 2021
  • Αρχική
  • Διαφημιστείτε
Στείλτε μας email: bramosad@yahoo.gr
Καλέστε μας στο : 6971814564
28ης Οκτωβρίου 50, Πύργος (μέσα στη στοά)

© 2019 - iliaweb.gr - Developed by EnterID

Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

© 2019 - iliaweb.gr - Developed by EnterID

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In