Κλειστή επ’ αόριστον η Πολεοδομία Πύργου! – Αιφνιδιαστική απόφαση του Γ. Λιατσή για μεταφορά της υπηρεσίας στο Πολύκεντρο!

Αιφνιδίασε τους εργαζόμενους, αλλά και τους Μηχανικούς ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, με την απόφασή του να μετακινήσει αιφνιδιαστικά την υπηρεσία της πολεοδομίας, σύμφωνα με δική του απόφαση αλλά όχι με βάση το σχέδιο που είχε συμφωνηθεί με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Σε δηλώσεις του το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας ΤΕΕ, Βασίλης Παναγόπουλος, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο κ. Λιατσής απαξίωσε το Δ.Σ. του ΤΕΕ Ηλείας, καθώς άλλα είχε υποσχεθεί στην πρόσφατη συνάντησή τους στο Λάτσειο Μέγαρο και άλλα πραγματοποίησε και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση.Ταυτόχρονα επικρατεί αναστάτωση στην Πολεοδομία του Πύργου καθώς, οι μηχανικοί που απευθύνθηκαν στην υπηρεσία για αναζήτηση εγγράφων και φακέλων που αφορούν σε πελάτες τους, διαπίστωσαν ότι η υπηρεσία δεν λειτουργεί ουσιαστικά πλέον καθώς οι υπάλληλοι που υπηρετούν αναγκάζονται να να μεταφερθούν άρον-άρον στο Πολύκεντρο του δήμου Πύργου!Στο ερώτημα που έθεσαν οι μηχανικοί, πότε προβλέπεται να επαναλειτουργήσει η πολεοδομία Πύργου, η απάντηση ήταν « άγνωστο»!

 

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια