Κ. Διαμαντόπουλος- Γεν. Νοσοκομείο Ηλείας: Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις για πρόσληψη 9 γιατρών ( 6 στο νοσοκομείο Πύργου και 3 στην Αμαλιάδα)

Αρχίζουν από σήμερα οι αιτήσεις για την πρόσληψη 9 μόνιμων γιατρών στα νοσοκομεία, 6 για τον Πύργο και 3 για την Αμαλιάδα, από τους οποίους οι δυο θα είναι παθολόγοι. Τα πιο πάνω ανέφερε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Πύργου ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος.

Επίσης, ανέφερε ότι, με αφορμή και τη σχετική απεργία, στο νοσοκομείο γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις τόσο στο μικροβιολογικό τμήμα όσο και στο ακτινοδιαγνωστικό, με μοναδική προϋπόθεση για τους ασφαλισμένους την ύπαρξη ηλεκτρονικού παραπεμπτικού. Τις ίδιες δυνατότητες έχουν και οι ανασφάλιστοι.

Ο κ. Διαμαντόπουλος ανέφερε ακόμα ότι περιμένει εντός των ημερών την ειδοποίηση από την αρμόδια εταιρεία για την εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο, ενώ επίσης τόνισε ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΚΑΒ σημειώθηκε μείωση των διακομιδών στην Πάτρα κατά 35%. Τέλος, ανέφερε ότι τα τελευταία τρία χρόνια το νοσοκομείο εξοικονόμησε 10άδες χιλιάδες ευρώ από την κατάργηση των εργολάβων.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια