Ηλεία: Νέα μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Φρίξα Κρεστένων – Σε ετοιμότητα και στην κοντινή Αρχ. Ολυμπία! (Photos) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Νέα μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Φρίξα Κρεστένων και ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ, όπως ενημερώνει ο Θοδωρής Κονδύλης.

Φωτογραφία του Damiano Lanaras.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε να είναι σε ετοιμότητα τα πυροσβεστικά κανόνια της Αρχ. Ολυμπίας η οποία είναι κοντά στην περιοχή που έχει ξεσπάσει και μαίνεται η νέα μεγάλη πυρκαγιά που λόγω των ισχυρών ανέμων έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις…

Φωτογραφία του Πάνος Γεωργακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μέτωπο που εκδηλώθηκε πριν από περίπου μια ώρα στη Φρίξα, και έχει φτάσει πλέον στα παλιά Καλυβάκια εκτός από την Ηλεία με 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα, μετέχουν και πυροσβεστικές δυνάμεις από την Πάτρα. Συγκεκριμένα άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και δυο οχήματα από το σταθμό της ΒΙΠΕ, επιχειρούν στην περιοχή.

Φωτογραφία του Πάνος Γεωργακόπουλος.

Φωτογραφία του Chrysovalantis Dimitropoulos.

 

ΝΕΟΤΕΡΑ (22:00)

Φωτογραφία του χρήστη ΗΛΕΙΑ καιρός - Θοδωρής Κονδύλης.

Αυτή την ώρα στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό έργο συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο. Στόχος είναι το πύρινο μέτωπο να μην πλησιάσει σε κατοικημένες περιοχές και ιδίως στην ΤΚ Σκυλουντίας που οι φλόγες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα στα πρώτα σπίτια του χωριού.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια