Η Μαθηματικός Στασινοπούλου Χαρίκλεια μαζί με τον Κώστα Νικολούτσο

Η Μαθηματικός Στασινοπούλου Χαρίκλεια μαζί με τον Κώστα Νικολούτσο

Η Στασινοπούλου Χαρίκλεια γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1977 και κατοικεί στη Βαρβάσαινα. Γονείς της είναι ο αείμνηστος γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Στασινόπουλος και η Ιωάννα Στασινοπούλου.

Μετά την αποφοίτηση της από το 2ο Γενικό Λύκειο Πύργου εισήχθη στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστήμιου Πατρών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο αντικείμενο των Θετικών Επιστημών, ανέλαβε τη διδασκαλία μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε διάφορα σχολεία και φροντιστήρια του Πύργου.

Επίσης έχει εργαστεί στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας ως μαθηματικός και συγκεκριμένα στην Φοιτητική Εστία «Αγία Φιλοθέη», και έχει σημαντική εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες εταιρίες του Πύργου στο οικονομικό τμήμα.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια στην Ελλάδα, πάντοτε στο αντικείμενο των Θετικών Επιστημών και έχει ειδικευθεί σε προσεγγίσεις των μαθηματικών εννοιών με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιωτακόπουλο Παρασκευά και έχουν δύο παιδιά, την Γεωργία 13 ετών και τον Χρήστο 10 ετών, και είναι μέλος του Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Πύργου.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια