16/01/202115:55

Σοφία Μπεκατώρου: Τι απαντά στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (BINTEO)

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας που χαρακτήρισε την καταγγελία της ως «δυσάρεστο περιστατικό» και την προέτρεψε να κατονομάσει το πρόσωπο, απάντησε η Σοφία Μπεκατώρου.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας που χαρακτήρισε την καταγγελία της ως «δυσάρεστο περιστατικό» και την προέτρεψε να κατονομάσει το πρόσωπο, απάντησε η Σοφία Μπεκατώρου.

Η Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή Open Sports και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απλά ήθελα να πω ότι η Ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δε μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατά αυτό τον τρόπο μετά από τόσο σοβαρή καταγγελία. Το άλλο που θα σας απαντήσω είναι για την αγάπη του κόσμου. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά. Εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, να βγει να το δηλώσει και εγώ θα τη στηρίξω με κάθε τρόπο».

tlife.gr