Γιάννης Λέντζας: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας!

Οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων δεν πρέπει να κρίνονται στις δικαστικές αίθουσες

Στο ζήτημα της καταδίκης των 11 νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζας, ο οποίος τονίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Ανεξάρτητη Δημοτική του Παράταξη στέκονται αλληλέγγυοι στους καταδικασθέντες συναδέλφους του.

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωσή του: 

«Η πρόσφατη δικαστική απόφαση με την κατηγορία της κακουργηματικής πράξης της απιστίας εναντίον του δημάρχου και συναδέλφων μας δημοτικών συμβούλων προκάλεσαν –και δικαιολογημένα- πλήθος ερωτηματικών.
Διότι για το ίδιο αδίκημα, ενώ υπήρξαν τρεις αθωώσεις, παράλληλα υπήρξαν 11 [!!!] καταδίκες με την σκληρή ποινή της 5ετούς φυλάκισης και με 3ετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, επειδή τόλμησαν να ψηφίσουν κατά την συνείδηση τους στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς να προκαλέσουν απολύτως καμία οικονομική απώλεια στον δήμο.

Για εμάς, πρόκειται για μια παράλογη όσο κι εξοντωτική απόφαση την οποία δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, όπως και το σύνολο των πολιτών του δήμου μας.

Πάγια θέση, τόσο δική μου όσο και των υποψηφίων του συνδυασμού μου, είναι ότι οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων δεν είναι δυνατόν να κρίνονται στα δικαστήρια, δημιουργώντας, επίσης και το μεγάλο πρόβλημα της απομάκρυνσης της συμμετοχής με τα κοινά και νέων ανθρώπων.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι στεκόμαστε αρωγοί δίπλα στους καταδικασθέντες συναδέλφους μας με την ελπίδα ότι στο Εφετείο θα αθωωθούν πανηγυρικά.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Λέντζας 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια