Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Έρχεται η φετινή εκπτωτική ημέρα «Happy Day» την 1η Μαρτίου στην αγορά της πόλης – Ανοικτά τα καταστήματα από τις 9:00πμ-21:00 μμ

Την διοργάνωση εκπτωτικής μέρας «Happy Day» αποφάσισε να διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 μετά την επιτυχία της αντίστοιχης περσινής ημέρες. Τα καταστήματα του Πύργου θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

Σε επιστολή προς τους εμπόρους της πόλης -μέλη του συλλόγου- ενώ ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου την Παρασκευή στις 01/03/2019 αποφάσισε να διοργανώσει την Happy day (εκπτωτική μέρα) από τις 9:00πμ-21:00 μμ όπως και πέρυσι που είχε μεγάλη επιτυχία, και μετά την επιθυμία αρκετά μεγάλης μερίδας εμπόρων.

Βέβαια για να πραγματοποιηθεί η ημέρα αυτή θα πρέπει να γίνει μεγάλη διαφήμιση σε όλα τα ΜΜΕ για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε κόσμο από όλο το Νομό αλλά και από γειτονικούς.

Τις επόμενες μέρες θα σας επισκεφτεί η συνεργάτης του Συλλόγου για να εισπράξει το ποσό των 25€ από κάθε κατάστημα που πιστεύουμε ότι είναι το ελάχιστο ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται…».

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια