Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή, μόλις στα 51 χρόνια του ο Αντώνης Βαγγόπουλος

Έφυγε νωρίτερα το απόγευμα από τη ζωή, μόλις σε ηλικία 51 ετών ο γνωστός Πυργιώτης πολιτικός μηχανικός και πρώην αντιδήμαρχος Πύργου Αντώνης Βαγγόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 17:30, υπέστη ανακοπή καρδιάς και ενώ έκανε αγροτικές εργασίες στον κήπο του σπιτιού του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών στην ανάνηψη δυστυχώς έχασε τη μάχη για της ζωή.

Ο Αντώνης Βαγγόπουλος, είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος για δώδεκα χρόνια συνολικά (1998-2010), καθώς και αντιδήμαρχος Πύργου στην πρώτη περίοδο θητείας Λιατσή 1998-2006. Το 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Παπαναστασίου, ενώ το 2014 στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές μετείχε με την παράταξη του Γιάννη Αργυρόπουλου, από την οποία διαγράφηκε πέρυσι όταν αποδέχθηκε πρόταση του Γαβρίλη Λιατσή για την ανάληψη της θέσης του προέδρου στη Δημοτική Επιχείρηση Πύργου ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ

Τελευταία υπηρετούσε την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση της ΔΕΠΑΕ ΟΤΑ του δήμου Πύργου.

H είδηση του θανάτου του Αντώνη Βαγγόπουλου «πάγωσε» τον Πύργο και όλους όσους τον γνώριζαν. Απρόσμενη και πρόωρη για έναν νέο ακόμη άνθρωπο που από μικρή ηλικία υπήρξε έντονα αυτοδιοικητικός και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Πύργου.

Καλό ταξίδι Αντώνη…

Η συντακτική ομάδα του iliaweb.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια