Διονύσης Μάλιαρης: Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τις εκλογές του Μαΐου- Ανακοίνωσε 10 ακόμη υποψηφίους

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Διονύσης Μάλιαρης την πορεία του προς τις εκλογές του Μαΐου. Σήμερα ανακοίνωσε 10 νέους υποψηφίους, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στους ήδη 17 ανακοινωθέντες.

Ο ίδιος σε δήλωσή του από το εκλογικό του κέντρο στα Λεχαινά επισήμανε ότι σέβεται τη δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της όμως, όπως σημείωσε, «αρκετοί πολίτες εκφράζουν την βεβαιότητα για την ύπαρξη πολιτικών σκοπιμοτήτων πίσω από μια απόφαση δύο ταχυτήτων».
«Μια απόφαση που έδωσε χώρο δράσης σε συκοφάντες, σε λασπολόγους να παραπληροφορούν τους πολίτες σε ότι αφορά την παράταξή μας και εμένα προσωπικά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μάλιαρης επισήμανε ότι «δηλώσεις συμπάθειας προς τα πρόσωπα των καταδικασθέντων συναδέλφων και προς το πρόσωπό μου είναι δηλώσεις δημοσίων σχέσεων και αποποίησης. Θα ήταν καλοδεχούμενες εάν ήσαν έμπρακτες. Τις βάζουμε στο αρχείο!»
Ο ίδιος τόνισε ότι από το εκλογικό κέντρο της παράταξής του στέλνει «προς τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας του τόπου ένα ηχηρό μήνυμα. Μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και αποφασιστικότητας»

MALIARIS YPOPSIFOI EKLOGIKO KENTRO

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα. Και όπως είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού Διον. Μάλιαρης, σύντομα θα γίνουν και νέες ανακοινώσεις

 

 ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΛΙΑΡΗ

«Όταν ξεκίνησα με τους συνεργάτες μου την κοινή μας πορεία προς της δημοτικές εκλογές του Μαΐου ήμασταν βέβαιοι πως κάποιοι θα προσπαθούσαν να δυσκολέψουν τον δρόμο μας, να ανακόψουν την πορεία μας.

Γνωρίζαμε και τα όπλα που θα χρησιμοποιούσαν εναντίον μας. Την παραπληροφόρηση, τη λάσπη και τη συκοφαντία.
Πρόσφατα δεκατέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της περιόδου του 2013 βρεθήκαμε κατηγορούμενοι γιατί με προτάσεις μας ζητούσαμε να εφαρμοσθεί με τρόπο δίκαιο για μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας, το μέτρο της είσπραξης τελών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η δικαιοσύνη αποφάσισε για την αθωότητα των τριών και την ενοχή των υπολοίπων ένδεκα.

Τη δικαιοσύνη τη σέβομαι. Τις αποφάσεις της τις σέβομαι. ¨Όμως ως πολίτης μια δημοκρατικής χώρας έχω το δικαίωμα να εκφράσω την απορία μου για την συγκεκριμένη απόφαση. Τις ίδιες απορίες έχουν οι συνεργάτες μου και ο κάθε αντικειμενικός πολίτης. Αρκετοί άλλοι πολίτες εκφράζουν την βεβαιότητα για την ύπαρξη πολιτικών σκοπιμοτήτων πίσω από μια απόφαση δύο ταχυτήτων. Μια απόφαση που έδωσε χώρο δράσης σε συκοφάντες, σε λασπολόγους να παραπληροφορούν τους πολίτες σε ότι αφορά την παράταξή μας και εμένα προσωπικά.

Δηλώσεις συμπάθειας προς τα πρόσωπα των καταδικασθέντων συναδέλφων και προς το πρόσωπό μου είναι δηλώσεις δημοσίων σχέσεων και αποποίησης. Θα ήταν καλοδεχούμενες εάν ήσαν έμπρακτες. Τις βάζουμε στο αρχείο!
Σήμερα, από το εκλογικό κέντρο της παράταξής μας, δίνουμε προς τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας του τόπου ένα ηχηρό μήνυμα. Μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και αποφασιστικότητας.

Με τους μέχρι τώρα συνεργάτες μου, με τους νέους που μπαίνουν από σήμερα στο αγώνα και με αυτούς θα σας ανακοινώσω σε λίγες ημέρες στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα προς όλους τους συνδημότες μας. Εμείς ως η νέα δημοτική αρχή του τόπου μας, εγώ ως αυριανός δήμαρχος ,θα αγωνισθούμε για να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας, για να παραδώσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει…¨Ένα μέλλον αξιοπρέπειας στον τόπο τους! Η νίκη μας στις επερχόμενες εκλογές, θα είναι μεγάλη, θα είναι νίκη των δημοτών, νίκη της προόδου και της δημοκρατίας !
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη !»

EKLOGIKO KENTRO KOSMOS

Αρκετός κόσμος σήμερα το πρωί έξω από το εκλογικό κέντρο του Διονύση Μάλιαρη στα Λεχαινά

OIKOGENEIA D MALIARI

H οικογένεια του Διονύση Μάλιαρη στέκεται διαρκώς στο πλευρό του

 

ΟΙ 10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝhttps://www.youtube.com/watch?v=-S8cpu2NhBo

Φωτογραφίες των νέων υποψηφίων

PANTELEON ATHANASIOS

katsapis theodoros

TSAMPA AGELIKI

TSATSOU KIRIAKI

LIAKOPOULOU AGELIKI

TSXIXLAS NIKITAS

KARADIMAS PANAGIOTIS

KAPONIS GIORGOS

VRAXNI PINELOP

KOROMILA GEORGIA

ilidakampos.gr

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια