Δυναμική παρουσία υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων στο συνδυασμό «Νέα Δύναμη Προοπτικής» του υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού κ. Διονυσίου Γεωργόπουλου

Συνεχίζουμε τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ελπίδας, της αλλαγής, των στόχων, της δημιουργίας, της αγωνιστικότητας. Είναι άνθρωποι που νοιάζονται για το Δήμο μας. Είναι συμπολίτες μας που θέλουν να δουλέψουν για τον Δήμο μας ,οι οποίοι θέλουν να έχουμε αποτέλεσμα στο Δήμο μας.

Είναι συμπολίτες μας που ξεχώρισαν με την προσφορά και το έργο τους σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Είναι πολίτες που γνωρίζουν από δημόσια διοίκηση, που σχεδιάζουν  και υλοποιούν έργα αναπτυξιακής τροχιάς.

Όλοι τους διαθέτουν την επιστημονική επάρκεια, την εμπειρία και την τεχνογνωσία, που είναι πολύτιμα εφόδια για το δύσκολο αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε για τον Δήμο μας.

 

Θανόπουλος Παναγιώτης

Γεννήθηκε το1969. Μεγάλωσε, κατοικεί στο Βαρθολομιό. Είναι Υπάλληλος της Δ/νσης Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον Πύργο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2007 έως σήμερα. Έχει υπηρετήσει τη τοπική αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης

Ο κύριος Θανόπουλος δήλωσε:

«Μετά από ώριμη σκέψη και αίσθημα ευθύνης, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 συστρατεύομαι και συμπορεύομαι με τον Σάκη Γεωργόπουλο πιστεύοντας ακράδαντα ότι είναι αυτός ο οποίος μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας να συνεχίσει ο δήμος μας την αναπτυξιακή του πορεία διορθώνοντας ταυτόχρονα ελλείψεις, παραλείψεις και όποια λάθη έχουν γίνει».

 

Λυμπέρης Δημήτρης του Χρήστου.

Γεννήθηκε το 1977. Είναι Διοικητικός υπάλληλος Δασαρχείου Πύργου. Είναι ταμίας συλλόγου γονέων κ Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Βαρθολομιού.Διαμένει μόνιμα στο Βαρθολομιό. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά

Ο κύριος Λυμπέρης δήλωσε:

«Το κίνητρό μου για να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές είναι το ενδιαφέρον και η ανησυχία μου για να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας. Χωρίς καμία ιδιοτέλεια, θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη μάχη. Έχουμε την γνώση, έχουμε την ικανότητα, για να τα καταφέρουμε».

 

Μπακογιάννης Γεώργιος

Γεννήθηκε στο Βαρθολομιό Ηλείας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πάτρας. Είναι πιστοποιημένος καθηγητής στο ΕΚΕΠΙΣ. Διδάσκει στην ιδιωτική εκπαίδευση από το 1995.Είναι υπεύθυνος τεχνικός ασφαλείας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας εργαζομένων σε επιχειρήσεις στο νομό Ηλείας. Είναι υπεύθυνος λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού στα Λεχαινά. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά

Ο κύριος Μπακογιάννης δήλωσε:

«Η συμπόρευση και η κοινή δράση όλων των δυνάμεων-από όπου και αν προέρχονται-θα πρέπει να συγκλίνουν σε μια τοπική αυτοδιοίκηση δίπλα στο πολίτη, για βελτίωση της ποιότητας ζωής του, μέσω μιας βιώσιμης  και αειφόρου ανάπτυξης, η όποια είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να διατηρηθεί η ελπίδα για το αύριο του τόπου».

 

Σταυροπούλου   Τσεκούρα  Ευτυχία

Είναι  απόφοιτος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών. Απόφοιτος Διδασκαλείου Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών.  Διευθύντρια  Δημ. Σχ. Νεοχωρίου.

Είναι Παντρεμένη. Είναι Μητέρα τριών κοριτσιών. Διαμένει μόνιμα στο Μάχου Βαρθολομιού.

H κυρία Σταυροπούλου δήλωσε:

«Η συμμετοχή στα κοινά είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση όπως πολύ σοφά πίστευαν και έκαναν πράξη οι αρχαίοι Αθηναίοι. Να κάνουμε όνειρα και να τα υποστηρίζουμε.

Θέλουμε έναν δήμαρχο που θα ενισχύει τις δημοκρατικές διαδικασίες με τους φορείς κάθε δημοτικής και τοπικής κοινότητας. Θέλουμε έναν δήμαρχο που  θα  αναδεικνύει ισόρροπα τις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε τόπου».

 

Τσερεμέ Αρετή του Αναστασίου

Γεννήθηκε στο Πύργο Ηλείας μεγάλωσε στο Βαρθολομιό. Είναι απόφοιτος του  ΤΕΙ Μαιευτική Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα υπογονιμότητας. Εργάζεται στο Κ. Υ Γαστούνης και είναι μέλος του Δικτύου Μαΐων Ν Ηλείας. Έχει οργανώσει τμήμα για δωρεάν λήψεις τεστ Παπ. Έχει συνεργαστεί εθελοντικά με το πρόγραμμα Υγεία για όλους προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε όλο το νόμο. Προσφέρει υπηρεσίες μέσω των  Κέντρων Κοινότητας. Έχει ένα παιδί

H κυρία Τσερεμέ δήλωσε:

«Δέχθηκα την τιμητική πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη Προοπτικής» κ. Διονυσίου Γεωργόπουλου, να συμβάλω και εγώ στην μεγάλη προσπάθεια για το Δήμο του μέλλοντος, για ένα δήμο όπως τον ονειρεύονται όλοι οι νέοι άνθρωποι. Υπηρετώ με αυταπάρνηση τον χώρο της υγείας, και συμμετέχω σε εθελοντικές οργανώσεις σε όλο το νομό.  Δεσμεύομαι σε όλους τους πολίτες του Δήμου  ότι με την ίδια ανιδιοτέλεια θα δουλέψω για τον Δήμο με αισιοδοξία και προοπτική».

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια