Δήμος Πύργου: Η καλύτερη σύνδεση του Νοσοκομείου με την πόλη τέθηκε σε συνάντηση Γ. Λιατσή με τον Διοικητή του νοσοκομείου Κώστα Διαμαντόπουλο

Σήμερα 11/8/2017 στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου κ. Κώστα Διαμαντόπουλο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύργου κ. Γεώργιος Ράλλης και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Μιχάλης Κωστόπουλος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η σύνδεση του Νοσοκομείου με την πόλη του Πύργου.

«Η συχνότητα της επικοινωνίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου είναι τακτική και προσπαθούμε ο ένας να είναι αρωγός στην προσπάθεια του άλλου» είπε ο κ. Λιατσής τονίζοντας ότι στο πλαίσιο αυτό, είχαν μια ουσιαστική συζήτηση για τη σύνδεση του νοσοκομείου με την πόλη.

«Το νοσοκομείο πρέπει να δέσει με τον αστικό ιστό της πόλης. Και η πρόταση που έγινε από πλευράς τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου είναι ότι πρέπει να περιποιηθούμε λίγο το δρόμο από τον κόμβο μέχρι την είσοδο του νοσοκομείο. Δεν είναι εξαιρετικά μεγάλο έργο, αλλά τα έργα κρίνονται περισσότερο από τη σπουδαιότητα που έχουν στην εξυπηρέτηση του κόσμου και αυτό θα εξυπηρετήσει τον κόσμο.

Δίνουμε τα χέρια για να κάνουμε και άλλα μικρά πράγματα που αν τα ενώσουμε θα έχουμε κάνει το μεγάλο επίτευγμα να συνδέσουμε οριστικά την πόλη με το νοσοκομείο που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της».

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια