Δήμος Πύργου: Επίσκεψη στο Δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή, καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Πύργου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή, πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 20/11/2017 καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Πύργου.

Το 2ο Γυμνάσιο Πύργου που συμμετέχει ως συντονιστικό στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus, φιλοξενεί καθηγητές από την Πολωνία, την Σλοβακία, την Ιταλία και την Βουλγαρία.

Ο Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου κ. Γεώργιος Κομιώτης και οι καθηγήτριες του σχολείου Παρασκευή Ανδρουτσοπούλου, Αθηνά Παναγούλια  και Αικατερίνη Ζούνη, συνόδευσαν τους ξένους καθηγητές κατά την επίσκεψή τους στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο Δήμαρχος Πύργου υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Μεσσαλά, τους εκπαιδευτικούς.

Παρόντες στην συνάντηση από πλευράς δήμου ήταν η Δ/ντρια Διοικητικών υπηρεσιών κα Αντωνία Παπανικολάου και η Δ/ντρια Παιδείας κα Σοφία Ζάγκλη.

Κατά την επίσκεψή τους  οι καθηγητές είχαν την  ευκαιρία να επισκεφθούν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και να ξεναγηθούν από υπάλληλο του Δήμου στην αίθουσα Λαογραφικών Στοιχείων.

Στο τέλος της συνάντησης αντάλλαξαν δώρα και  αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια