Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης: Το «Open Championship Summer Edition 3» στο «Αέθλιον» την Κυριακή 18/06

Με ευχάριστο τρόπο συνεχίζει να μας εκπλήσσει η ομάδα του «Open Championship» που έρχεται για τρίτη συνεχή χρόνια στο νόμο μας. Ο Δημήτρης Κατσιαρας, γνωστός δάσκαλος κ διοργανωτής από την Αθήνα και o εκπαιδευτής από τον Πύργο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος μετά το άκρως πετυχημένο SummerEdition 2 στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας κάνουν έδρα της διοργάνωσης για φέτος το κλειστό στάδιο ΑΕΘΛΙΟΝ του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ στις 18 Ιουνίου.

Φωτογραφία του Andreas Migkos.

Το πρωί θα διεξαχθεί Διασυλλογικό Πρωτάθλημα με κλεισμένες συμμέτοχες από πόλεις όπως Αθήνα, Πάτρα, Καλαμάτα, Αίγιο, Κιάτο, Αγρίνιο, Κόρινθο, Κέρκυρα Τρίπολη Ναύπλιο και Λευκάδα).το βραδύ,οι θεατές από τις 6:30 θα απολαύσουν εντυπωσιακούς Αγώνες Επίλεκτων.

Φωτογραφία του Andreas Migkos.Ο Gokhan Gulucu Τούρκος αθλητής από την σχολή του Πρωταθλητή Erkan Varol (πρώην αντίπαλου του Μιχάλη Ζαμπίδη ) επισκέπτεται την Ελλάδα για αγώνα WKF Mediterranean Title εναντίον του δικού μας Δημήτρη Μάλιαρη ένας διεθνής αγώνας έρχεται ξανά στην Πελοπόννησο μετά από το μακρινό 2001.Όπως αντιλαμβάνεστε η διοργάνωση , λαμβάνει άλλη διάσταση με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Τούρκο και τον Έλληνα και Ηλείο πρωταθλητή…»

Φωτογραφία του Andreas Migkos.
Οκτώ αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους του νομού θα δώσουν εκεί την μάχη τους. Για πρώτη φορά Θα υπάρξει φέτος αγώνας JUNIOR Princess Το MAINCARD περιλαμβάνει δυνατά ζευγάρια Κυπέλλων και Ζωνών Open Championship με έμπειρους αθλητές γνωστών σχολών.

Φωτογραφία του Andreas Migkos.

Παρουσιάστρια φέτος των αγώνων θα είναι η γνώριμη με καταγωγή από τον Πύργο Γεωργία Παναγιωτόπουλου αθλητικογράφος/ παρουσιάστρια του αθλητικού δελτίου της ΕΡΤ Το Kick Boxing στην Ηλεία είναι ένα ανερχόμενο και πολύ δημοφιλές άθλημα, με κόσμο που ζητεί να καμαρώσει ντόπιους αθλητές αλλά και να απόλαυση θέαμα, μέσα από μια σοβαρή ,αξιοπρεπή διοργάνωση που σέβεται τον αθλητή και τον θεατή.

Φωτογραφία του Andreas Migkos.

Στόχος όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος στο νόμο της διοργάνωσης Θεοδωροπουλος ‘’είναι αναγνώριση της διοργάνωσης σε Πανελλήνιο επίπεδο και στο μέλλον να τραβήξει τα βλέμματα αθλητών του εξωτερικού όπως ακριβώς κάνει το OPENCHAMPIONSHIP της Αθηνάς εδώ κ 15 χρόνια.’’

Φωτογραφία του Andreas Migkos.

Σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ όπου έδωσαν παρών οι διοργανωτές και η παρουσιάστρια Γεωργία Παναγιωτοπούλου μαζί με τον Δήμαρχο Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, τον Αντιδήμαρχο Μίγκο Ανδρέα τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Χαμουζά και άλλους υπευθύνους του δήμου.

Φωτογραφία του Andreas Migkos.

Φωτογραφία του Andreas Migkos.Επίσης παρουσιάστηκαν προπονητές και αθλητές από το νόμο Ηλείας καθώς και οι μεγάλοι χορηγοί επιχειρηματίες του νομού οι όποιοι στηρίζουν δυναμικά το OPENCHAMPIONSHIP Summer Edition

φωτογραφίες Μάρκος Μίγκος

 

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια