«Ανεγένεσις» στο Δήμο Πύργου: Ανακοίνωση για τα συμβάντα σε Κατάκολο (20-3-19) και ΔΛΤΠ (22-3-19)

«Ανεγένεσις» στο Δήμο Πύργου: Ανακοίνωση για τα συμβάντα σε Κατάκολο (20-3-19) και ΔΛΤΠ (22-3-19)

«Με αφορμή την σημερινή παρουσία μας στη σύσκεψη του ΔΛΤΠ.(τεχνικό πρόγραμμα και οικονομικός προϋπολογισμός) Α. καταθέσαμε επίσημη ερώτηση ως ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ για το απαράδεκτο θέαμα την 20-3-19 στο Κατάκολο κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.(αρ.πρωτ 640-22/3/19) Β. είπαμε (και γράφτηκαν στα επίσημα πρακτικά).

Μεταφέρουμε την αγανάκτηση του υγιή εμπορικού κόσμου του Κατάκολου και Πύργου,για την απαράδεκτη κατάσταση που επικράτησε την πρώτη επίσημη ημέρα του τουρισμού (κακή αρχή) για το 2019 ,την Άνοιξη.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και δεν νομίζουμε να ενδιαφέρει κάποιον πλέον ποιος φταίει για αυτό που είδε και βίωσε ως επισκέπτης η επαγγελματίας στο Κατάκολο. Εάν η κατάσταση συνεχιστεί, θα έχουμε μάλλον απρόβλεπτες καταστάσεις εις βάρος της εικόνας μας και των εισοδημάτων των ανθρώπων που περιμένουν τον τουρισμό για να ζήσουν . Γ. είπαμε (και γράφτηκαν στα επίσημα πρακτικά).

Την 22-3-19 και ώρα 10:00 πμ βρεθήκαμε (μετά από επίσημη πρόσκληση όπως προβλέπεται ) στο χώρο που συνεδριάζει το ΔΣ του ΔΛΤΠ, για να παρακολουθήσουμε, όπως έχουμε υποχρέωση,την συνεδρίαση για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό ,τα πιο σοβαρά θέματα για τη λειτουργία ενός νομικού προσώπου.

Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση και ενώ έχει περάσει ήδη πάνω από 1 ώρα (11:20 πμ) ΚΑΝΕΝΑΣ εκπρόσωπος της ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ δεν έχει έρθει.Κατα τα άλλα ,θέλουν ορισμένοι να γίνουν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ,να μας σώσουν !!! Όλοι αυτοί λοιπόν που ΔΕΝ βρίσκουν χρόνο να βρίσκονται εκεί που έχουν ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ,ενώ οι ίδιοι έσκιζαν τα ιμάτια τους το 2014 για μια θέση στο ΔΣ του ΔΛΤΠ και εμπόδιζαν τη δική μας εκπροσώπηση σε αυτό, βρίσκουν άπλετο χρόνο για δεκάδες καφεδάκια και κρασοκατανυξεις ,σε δεκάδες καφετέριες,καφενεία και ταβέρνες ,για να εκλιπαρούν για τη ψήφο σας σε Πύργο και χωριά .

Ο κόσμος επιτέλους ας κρίνει και ας αποφασίσει σωστά τι είδους άνθρωποι θέλει να τον εκπροσωπούν. Θέλει επιτέλους ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ή θέλει ξανά την ίδια ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ προσώπων σε θέσεις για να συνεχιστεί το χάλι που έχουν προξενήσει οι ΊΔΙΟΙ στη ζωή μας και στη καθημερινότητα μας; Κατάκολο 22/3/19 και ώρα 12:30(και ακόμα δεν έχει φανεί κάποιος από την αντιπολίτευση)».

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος
Δημοτικός σύμβουλος Πύργου

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια