Αδιανόητη γκάφα του Τμ. Φορολογίας και η ειρωνική μέχρι δακρύων απάντηση στους εφοριακούς – «Ακριβώς κάτω από το κυπαρίσσι θα τον βρείτε!»

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο αίτημα του Τμήματος Φορολογίας την απαντητική επιστολή συνέταξε η εγγονή του θανόντος, η οποία και παρέπεμψε το Τμήμα στο… κοιμητήριο προκειμένου να εισπράξει τις οφειλές.
Στην επιστολή της, αναφέρει πως ο άνδρας που ψάχνουν βρίσκεται «εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως» δίδοντάς τους και οδηγίες για το πώς και πού θα τον εντοπίσουν στο κοιμητήριο Βορείου Πόλου.
«Για είσπραξη των οφειλών, μπορείτε να αποταθείτε στο Κοιμητήριο Βορείου Πόλου, από την είσοδο προχωρήστε περίπου 200 μέτρα, στα δεξιά θα δείτε μια βρυσούλα, από το μονοπατάκι φτάνετε στο τέρμα και ακριβώς κάτω από το κυπαρίσσι θα τον βρείτε».
Τόνισε, μάλιστα, πως δεν γνωρίζει κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί, αφού βρίσκεται στη μόνιμη κατοικία του εδώ και 30 χρόνια, ενώ σε άλλο σημείο, η εγγονή του θανόντος συνιστά τους υπαλλήλους του Τμήματος Φορολογίας όπως αποταθούν για «είσπραξη φόρων εκατομμυρίων από τους γνωστούς φοροφυγάδες οι οποίοι βρίσκονται εν ζωή και να παύσει το κράτος να κάνει τα στραβά μάτια αν πληγώσει τα αισθήματά τους…».
Διαβάστε την επιστολή: 
newsit.com.cy

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια