31/12/202011:28

To Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Νώντα Κυριαζή

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΝΩΝΤΑ ΚΥΡΙΑΖΗ

 

Θερμές και εγκάρδιες ευχές προς όλους τους συμπολίτες για ένα νέο έτος με υγεία και οικογενειακή ευτυχία με χαρές και χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους, στον Δήμαρχο και τους αιρετούς, στα στελέχη, τους υπαλλήλους του Δήμου Πύργου, το 2021 να είναι μια δημιουργική χρονιά προς όφελος των πολλών.

Ευελπιστώ ότι η αρχή της νέας δεκαετίας θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τον Δήμο Πύργου και στην  διάρκειά της θα πρυτανεύσουν η αλληλεγγύη, η  σύμπνοια, η δημιουργικότητα, η υγιής διεκδίκηση των δικαίων της πόλης. Έχουμε ανάγκη από  θετική σκέψη και σχεδιασμό για την υλοποίηση μεγάλων και ουσιαστικών έργων ανάπτυξης.

Θέλω να πιστεύω ότι, επιτέλους, θα επικρατήσουν οι έννοιες  της συλλογικότητας και της εξυπηρέτησης του κοινού οφέλους και θα υποχωρήσουν η τακτική της  εξυπηρέτησης στενά προσωπικών συμφερόντων και η μικροπολιτική, που αποβαίνουν πάντα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Με ταπεινότητα, υπευθυνότητα, συλλογική προσπάθεια, ανιδιοτέλεια και ειλικρινή  διάθεση προσφοράς, χωρίς ματαιοδοξίες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε την δυνατότητα και μπορούμε να διαμορφώσουμε  τις προϋποθέσεις ώστε να ανακτήσει ο ΠΥΡΓΟΣ την παλαιά του αίγλη και να λάβει  την  θέση που του αξίζει. Είναι υποχρέωση όλων, το 2021, αυγή της νέας δεκαετίας, να αποτελέσει το ξεκίνημα μιας σοβαρής προσπάθειας δικαίωσης των προσδοκιών και των αγώνων μας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα