28/12/202018:00

Επιστολή Αυγερινοπούλου προς την Ένωση Αστυνομικών Ηλείας και ευχαριστήρια επιστολή Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας, Π. Μάνδαλου

Έκφραση Ευχαριστιών από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας προς τη Βουλευτή Διονυσία Αυγερινοπούλου

 

Με επίσημη επιστολή αναρτητέα στο διαδίκτυο ευχαρίστησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, κ. Παναγιώτης Μάνδαλος, την Βουλευτή Ν. Ηλείας κα Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για την σημαντική προσφορά της προς την Αστυνομική Διεύθυνση.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Θέμα: «Έκφραση Ευχαριστιών»

  1. Για την ευγενική προσφορά-δωρεά προς την Υπηρεσία μας του παραληφθέντος είδους εξοπλισμού,

Θερμά σας ευχαριστούμε.

 

  1. Η προσφορά σας αυτή είναι άξια επαίνου και δείγμα της συμπαράστασή σας και της αναγνώρισης στο έργο που επιτελούμε.

 

 

Ο Διευθυντής

Παναγιώτης Μάνδαλος

Αστυνομικός Διευθυντής

 

Την κάτωθι απάντηση απέστειλε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου προς την Ένωση Αστυνομικών Ηλείας ως απάντηση στην ανακοίνωσή τους με αφορμή στην δωρεά στην οποία προέβη η κα Βουλευτής προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας:

 

Προς την Ένωση Αστυνομικών Ηλείας

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Κύριε Πρόεδρε,

με έκπληξη και – ομολογουμένως – απογοήτευση διάβασα την από τις 27/12/2020 ανακοίνωσή σας μετά από την ανιδιοτελή προσφορά μου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας εβδομήντα ένα (71) μπουφάν για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών των ομάδων ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, Τ.Τ. Ήλιδος και Α.Τ. Ζαχάρως. Παραθέτετε ανακριβή στοιχεία ως προς τις ομάδες οι οποίες έλαβαν τη δωρεά, καθώς επίσης αναφέρετε ότι δεν έλαβε αντιστοίχως εξοπλισμό το σύνολο των Ομάδων και των Τμημάτων του Νομού.

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο εξοπλισμός εστάλη σε εκείνα ακριβώς τα Τμήματα και τις Ομάδες για τις οποίες υπήρχε ήδη ενημέρωση ότι έχουν τη σχετική ανάγκη. Η δωρεά μας προήλθε από τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό, από ιδίους πόρους, και έγινε με αγάπη και εκτίμηση, ως μια συμβολική κίνηση προς την Αστυνομία του Νομού μας για όσα προσφέρει καθημερινά στον πολίτη.

Μάλιστα, για κάποια από τα Τμήματα που αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας ότι δεν έλαβαν ρουχισμό, όπως π.χ. τα Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας, Α.Τ. Κρέστενας, Α.Τ. Λεχαινών, ουδέποτε μου έχει τεθεί τέτοιο αίτημα. Μάλιστα στην από 12/10/2020 συνάντησή μας μου μεταφέρατε άλλα αιτήματα, όπως τα κτηριακά ζητήματα που αυτά τα τμήματα αντιμετωπίζουν, ή εν γένει αιτήματα για άδειες, για ενίσχυση προσωπικού, για οχήματα κ.α. Και αυτά τα αιτήματα έχω ήδη αρμοδίως προωθήσει.

Στηρίζω πάντα την Ελληνική Αστυνομία, τόσο κοινοβουλευτικά, όσο και εμπράκτως με ιδίους πόρους.

Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα