21/12/202012:33

ΔΟΠΠ Πύργου: Απο την Ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα από τα Χαλικιάτικα θα ξεκινήσει η δράση δημιουργίας γκράφιτι σε σημεία του Πύργου

Την έναρξη της διαδικασίας δημιουργίας γκράφιτι σε διάφορα σημεία της πόλης προανήγγειλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου (ΔΟΠΠ), Χάρης Μικελόπουλος.

Σύντομα θα ξεκινήσει μέσα στη νέα χρονιά η δράση δημιουργίας γκράφιτι σε διάφορα σημεία της πόλης του Πύργου ώστε να ομορφύνουν επισημαίνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού (ΔΟΠΠ) του Δήμου Πύργου Χάρης Μικελόπουλος.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Μικελόπουλος αναφέρει: «Και κάτι που έρχεται για τη νέα χρονιά. Είμαστε στο τελικό στάδιο της συνεργασίας με την Art in Progress ώστε να φέρουμε την τέχνη του graffiti στον Πύργο.

Το πρώτο μεγάλο έργο που θα γίνει είναι ο θεός Ήφαιστος στα Χαλικιάτικα (ΦΩΤΟ), προκειμένου να σηματοδοτήσουμε την αστική αναμόρφωση της πόλης.

Μια σύγχρονη τέχνη που με την βοήθεια της Art in Progress θα μεταφέρει εικόνες από τον Πύργο σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει και την συμμετοχή νέων ανθρώπων της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής ώστε να δημιουργήσουμε μια υπαίθρια έκθεση τέχνης και δημιουργικότητας.

Θα ενημερωθούν όλοι όσοι είχαν επικοινωνήσει από τον περασμένο Μάιο προκειμένου να σχεδιάσουμε το μέλλον αυτής της πόλης και σε αυτό το κομμάτι. Η Art in Progress θέλει και δικούς μας ανθρώπους στην Πάτρα και αλλού.

Όλα αυτά θα τα πούμε από κοντά όταν θα είμαστε έτοιμοι».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα