25/11/202014:01

Νίκος Κοροβέσης: Στο πλευρό των Συλλόγων και των Ομάδων δράσεων – Οι προσπάθειες συνεχίζονται υπό τις ανάλογες συνθήκες

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

 

Οι προσπάθειες συνεχίζονται

υπό τις ανάλογες συνθήκες

 

ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

 

Θα εξαντλήσουμε κάθε προσπάθειά μας  για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να αξιοποιήσουμε κάθε τεχνική δυνατότητα που έχουμε, ώστε να στηρίξουμε ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες σε επίπεδο πολιτισμού και τουρισμού εν μέσω της πανδημίας.

 

Την παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης ο οποίος όλο αυτό το χρονικό διάστημα είναι σε επικοινωνία και ενημερώνεται διαρκώς για δραστηριότητες που αναμφίβολα έστω και εξ αποστάσεως ή με την τήρηση των ανάλογων και αυστηρών μέτρων για την υγεία μας μπορούν να γίνουν.

Ο κορωνοϊός «φρέναρε» αρκετά από όσα είχαμε προγραμματίσει όμως δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Έχουμε αποφασίσει να διαθέσουμε πιστώσεις, όσες από αυτές έχουμε στη διάθεσή μας, για συγκεκριμένες δράσεις όπως είναι τα grafity  για τα οποία έχουμε ήδη συμβάλλει, όπως επίσης και συναυλίες που θα γίνουν μέσω live streaming και έχουν ως αιχμή τη νεολαία μας. Ο πολύπαθος καλλιτεχνικός κλάδος χρειάζεται στήριξη και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά.  Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοροβέσης και πρόσθεσε:

«Επιδίωξή μας είναι να δώσουμε κίνητρα και να συνεργαστούμε για κάθε πρόταση που θα δώσει κίνηση και «ζωή» και θα προσελκύσει  το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία όπως τη βιώνουμε όλοι μας. Για το λόγο αυτό συζητάμε και συνεργαζόμαστε με Πολιτιστικούς και άλλους Συλλόγους όπως και με Ομάδες Πολιτών και φυσικά με τους φορείς Αυτοδιοίκησης ώστε να βρισκόμαστε πάντα μέσα σε ένα σχετικό προγραμματισμό κάτω από τις συνθήκες που μας έχει επιβάλλει η πανδημία»

 

ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

 

Παράλληλα ο κ. Κοροβέσης με συνεχή παρουσία τόσο σε Περιφερειακό όσο και τοπικό επίπεδο δίνει το παρών σε προβλήματα και άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας των πολιτών. Είναι κοντά στα προβλήματα και παρακολουθεί τα διάφορα έργα προσπαθώντας κάθε φορά για τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα