19/11/202000:13

Βαρθολομιό- Εργοστάσιο Μπράτη: Συμμορία διαρρηκτών- κλεφτών λεηλάτησαν το κλειστό εργοστάσιο για πολλές ημέρες με λεία συνολικά άνω του μισού εκατομμυρίου (photos)

Ο ορισμός της λεηλασίας απεικονίζεται στο εκτός λειτουργίας εργοστάσιο Μπράτη στο Βαρθολομιό μετά από την διάρρηξη και κλοπή σχεδόν των πάντων από το κτίριο συνολικής αξίας άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ (κεντήματα, επώνυμα ρούχα, αλλά και μηχανήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και κειμήλια της οικογένειας των ιδιοκτητών).

Το εργοστάσιο κεντημάτων-ενδυμάτων «Μπράτη Χρυσούλα-Χούνoς Διονύσιος» στο Βαρθολομιό είναι εκτός λειτουργίας και σε διαδικασία εκκαθάρισης με αποτέλεσμα να βρουν την ευκαιρία τα μέλη της συμμορίας των ρομά κλεφτών να βρουν ανενόχλητοι τρόπο να εισέλθουν στο κτίριο και επι πολλές ημέρες πραγματικά να το ρημάξουν και να το λεηλατήσουν βάναυσα μην αφήνοντας σχεδόν τίποτα παρά μόνο το κτίριο.

Την διάρρηξη και κλοπή αντιλήφθηκε το πρωί του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου περαστικός ο οποίος παρατήρησε κινητικότητα στο χώρο του σε αναστολή λειτουργίας εργοστασίου και ειδοποίησε την οικογένεια Μπράτη και την Αστυνομία.

Φωτογραφίες από την …λεηλατημένη επιχείρησή της δημοσίευσε στο facebook η γνωστή επιχειρηματίας κ. Δήμητρα Μπράτη.

Όπως η ίδια καταγγέλει η διάρρηξη έγινε το Σάββατο. Στην ανακοίνωσή της θέτει το θέμα της παραβατικότητας αλλά και της ουσιαστικής ατιμωρισίας που “απολαμβάνουν” οι δράστες εάν και όποτε δικαστούν, λόγω της νέας νομοθεσίας.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα