09/11/202010:06

Lockdown: Σάλος με παράνομο κορονο-πάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού με 31 άτομα εκ των οποίων και 3 παίκτες του Ολυμπιακού και ιερόδουλες

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για παράνομο κορονο-πάρτι στο ξενοδοχείο Smart στη λεωφόρο Συγγρού 127 που διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής ομάδα 30 ατόμων, αγνοώντας ότι η χώρα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου σε καθεστώς γενικού lockdown, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, που ειδικά τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε έξαρση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από καταγγελία πολίτη που πήρε το 100, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα να πίνουν και να διασκεδάζουν -αγνοώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό- και άρχισαν να… “κερνούν” πρόστιμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παράνομο κορονο-πάρτι συμμετείχαν και επτά παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με ιερόδουλες.

Βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις με διπλά πρόστιμα των 300 ευρώ τόσο για μη χρήση μάσκας όσο και για παράνομη συνάθροιση.

Παράλληλα, συνελήφθη 24χρονη Ελληνίδα ως διοργανώτρια του πάρτι. Στην ανεύθυνη νεαρή βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 24χρονη Π. Β. ειναι η κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Thetoc.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα