07/11/202010:49

Δήμος Πύργου για το lockdown: Σε ετοιμότητα και δίπλα στους Δημότες για κάθε πρόβλημα ώστε να αισθάνονται ασφαλείς- Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας

Δήμος Πύργου για το lockdown: Σε εγρήγορση για κάθε πρόβλημα
Η περιοχή μας δεν έχει τα κρούσματα άλλων νομών της χώρας και ο δήμος μας παραμένει πολύ χαμηλά στον δείκτη αυτό. Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις, καλό πλύσιμο των χεριών και κυρίως προφυλάσσοντας τις ευπαθείς ομάδες μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση και να κερδίσουμε αυτή την μάχη.
Είναι σίγουρο ότι η κόπωση μας αγγίζει όλους, όπως και η αβεβαιότητα των επαγγελματιών καθώς πλήττονται για μια ακόμη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο.
Η πολιτεία οφείλει να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, τόσο της στήριξης του συστήματος Υγείας όσο και της βοήθειας προς κάθε πολίτη που πλήττεται οικονομικά.
Ο δήμος Πύργου και οι υπηρεσίες του βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση για κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί ενώ ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ως ιατρός, είναι παρών και σε αυτή την δύσκολη περίοδο δίπλα στους δημότες του Πύργου και των Κοινοτήτων.
Η δημοτική αρχή είναι παρούσα προκειμένου να συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς. Η υπευθυνότητα όλων μας θα βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση αυτής της κρίσης.
Τα τηλέφωνα και οι υπηρεσίες του δήμου είναι πάντα στην διάθεση των κατοίκων.
Στηρίζουμε την τοπική αγορά με κάθε δυνατό τρόπο
Στηρίζουμε την τοπική αγορά με κάθε δυνατό τρόπο.Πολλές επιχειρήσεις της πόλης μας διαθέτουν ηλεκτρονικά καταστήματα καθώς και τηλεφωνικές παραγγελίες και διευκολύνουν τις αγορές από το σπίτι.Κάθε ευρώ που μένει στον τόπο μας είναι πολύτιμο στην δύσκολη αυτή περίοδο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα