27/10/202012:43

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Κρεστένων

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

 Κορυφώνονται την Τετάρτη οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων

στο Μνημείο Ηρώων Κρεστένων

 

Με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τον COVID-19, ξεκίνησαν την  Τρίτη οι εορταστικές εκδηλώσεις στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, τις μεσημβρινές ώρες έγινε προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Κρεστένων, από το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Διον. Μπαλιούκο, τον πρόεδρο του νομικού προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του δήμου κ. Αν. Καρνάρο, τον πρόεδρο της Δ.Κ. Κρεστένων κ. Κώστα Δρακόπουλο, εκπροσώπους Σχολικών Μονάδων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φωτεινή Αθανασοπούλου-Μάλλιου, η αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Στρουμπάκου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

katathesi stefanon andr krest 28 10 201

Οι εκδηλώσεις για το «ΟΧΙ» κορυφώνονται ανήμερα της επετείου  στις 10 το πρωί, με  δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο της   πόλης  στον Ιερό Ναό  Κοίμησης της Θεοτόκου  Κρεστένων.

Μετά το πέρας της δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον  Διευθυντή  του Ειδικού Δημοτικού – Νηπιαγωγείου  Κρεστένων.

Τελετάρχης στις τιμητικές εκδηλώσεις στην Κρέστενα  είναι   ο υπάλληλος του δήμου κ. Διονύσιος Παπαφωτόπουλος.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν εξάλλου και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της έξαρσης του COVID-19 και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθούν και στο δήμο μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα