25/10/202017:35

Ηλεία: Βορίδης και Κοροβέσης συζήτησαν τρία θέματα του Νομού σε φιλική συνάντηση στον Κακόβατο

ΒΟΡΙΔΗΣ – ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ

Τρία θέματα σε φιλική συνάντηση!

 

Η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη  στον Κακόβατο – η δεύτερη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα – δεν ήταν μόνο μια ευχάριστη έκπληξη για τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκο Κοροβέση, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία συζήτησης για κάποια σημαντικά θέματα του Νομού που βρίσκονται στην αρμοδιότητα του κυβερνητικού παράγοντα.

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά η στενή φιλία που συνδέει τους δύο πολιτικούς άνδρες.

Έτσι, έγινε μια φιλική αλλά πολύ ουσιαστική  – κυρίως όσον αφορά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και τις αποφάσεις που θα ληφθούν – πάνω σε τρία βασικά ζητήματα : Την αξιοποίηση της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας  με τον Υπουργό να είναι πολύ καλά ενημερωμένος και να αποκαλύπτει ότι σύντομα θα αναληφθούν πρωτοβουλίες, την απαγόρευση του κυνηγίου στον Κυπαρισσιακό  Κόλπο  και γενικότερα τις επιπτώσεις από την εφαρμογή του Π.Δ για τη Νότια Ηλεία καθώς και το θέμα αποζημιώσεων στους αγρότες αλλά και στους αλιείς  που επλήγησαν από την πανδημία θέμα που όπως εξήγησε ο κ. Βορίδης είναι σε εξέλιξη ανά περίπτωση προιόντος και τομέα και ανά περιοχή.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είχε ιδιωτικό χαρακτήρα καθώς είναι γνωστοί οι δεσμοί φιλίας με την οικογένεια του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Κοροβέση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα