16/10/202010:46

Ο Μ. Βορίδης στο Blue Sky: Θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα με κάθε μέσο- Νομικώς άρτια η δήλωση Γεραπετρίτη για τα 6 ναυτικά μίλια

Απόψε στις “Παρεμβάσεις” ο Υπουργός Αγροτικής Αναπτυξηςκ Μάκης Βορίδης

Νομικώς άρτια χαρακτήρισε τη δήλωση Γεραπετρίτη για τα 6 ναυτικά μίλια, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης μιλώντας στο Blue Sky και στις Παρεμβάσεις με τη Λίνα Κλείτου, εξηγώντας το νομικό πλαίσιο που διέπει αυτές τις περιπτώσεις.

Ο κ. Βορίδης, ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε μέσον τα κυριαρχικά της δικαιώματα, προσθέτοντας πως αν η Τουρκία επιλέξει κλιμάκωση θα γνωρίσει μια σκληρότερη ήττα από αυτές που έχει δοκιμάσει.
Σχολιάζοντας τον ποινικό κώδικα και τη δική της ΧΑ, ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε λάθος την αλλαγή του, καθώς μεταξύ άλλων, συμπαρέσυρε τις ποινές σε σειρά κακουργημάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν η εγκληματική οργάνωση, οι τρομοκρατικές οργανώσεις και η Χρυσή Αυγή. Ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε πως η νομοπαρασκευαστικη Επιτροπή ετοίμασε το κείμενο, ωστόσο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φέρει την πολιτική ευθύνη για την αλλαγή του ποινικού κώδικα.
 Τέλος ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στην εισήγησή του στη Βουλή, ώστε να μετατραπεί σε κακούργημα ο βασανισμός ζώων

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα