14/10/202011:00

Αμαλιάδα: Θετική στον κορωνοϊο καθηγήτρια σχολείου της πόλης- Ασυμπτωματική σε κατ΄ οίκον περιορισμό- Απολυμάνθηκαν 1ο & 2ο ΕΠΑΛ- Ολιγοήμερο κλείσιμο των τμημάτων που διδάσκει (Νεότερα)

Θετική στο τεστ για τον κορωνοϊό βρέθηκε μια 47χρονη από την Αμαλιάδα η οποία είναι καθηγήτρια σε σχολείο της πόλης και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ είναι ασυμπτωματική.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας έχει ήδη προβεί στα προβλεπόμενα μέτρα και έχει ενημερώσεις τις αρμόδιες αρχές Υπουργείο Παιδεία και ΕΟΔΥ και αναμένονται οι σχετικές οδηγίες για πιθανή λήψη μέτρων προληπτικά σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου στο οποίο διδάσκει η εκπαιδευτικός.

ΝΕΟΤΕΡΑ

Πραγματοποιήθηκε απολύμανση στα ΄σχολεία 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας που διδάσκει η καθηγήτρια μετά από σχετικές ενέργειες του δήμου Ήλιδας.

Επίσης με απόφαση της Διεύθυνσης Δευτροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κλείνουν για λίγες ημέρες οι τάξεις των μαθητών που διδάσκει η καθηγήτρια και οι μαθητές των τμημάτων αυτών δεν θα προσέρχονται στο σχολείο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα