20/09/202009:59

Νίκος Κοροβέσης: Έδωσαν την «μάχη» νύχτα – μέρα και τα κατάφεραν !

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΙΑΝΟΥ»

Έδωσαν την «μάχη» νύχτα – μέρα και τα κατάφεραν !

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

 

Στην «μάχη» για την αντιμετώπιση του σφοδρού κύματος της κακοκαιρίας που μας έφερε με ορμητικό τρόπο ο «Ιανός» βρέθηκε η Ηλεία μας όπως και αρκετοί Νομοί της χώρας μας.

Σε αυτή την μάχη χωρίς δισταγμό και από την πρώτη στιγμή ήσαν πανταχού παρόντες οι άνθρωποι των συνεργείων που με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες  υπερέβησαν εαυτούς για να δώσουν λύσεις και να ξεπεράσουν προβλήματα και καταστάσεις που θα δημιουργούσαν νέες μεγάλες «πληγές» στον τόπο μας.

Την δήλωση αυτή έκανε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης ο οποίος ενημερωνόταν διαρκώς για τις συνθήκες που επικρατούσαν  ανά περιοχή ενώ είχε επικοινωνία με τους επικεφαλής ή τα μέλη των συνεργείων της «πρώτης γραμμής».

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Ο ίδιος, απευθύνει «ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους εκείνους  που βρέθηκαν σε ετοιμότητα, ανταποκρίθηκαν  άμεσα  μπροστά στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης και με υψηλή συνείδηση αλλά και υποδειγματικό επαγγελματισμό έκαναν ότι μπορούσαν για έγκαιρες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε όλα τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας στους εργαζόμενους Περιφέρειας και Δήμων, σε αυτούς του ΓΟΕΒ και των ΤΟΕΒ, στους Πυροσβέστες μας που και εδώ ήταν αμεσότατοι, στους εναερίτες και τεχνικούς της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ στους αγρότες που διέθεσαν τα τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα στους εθελοντές που δήλωσαν και πάλι παρόντες  και γενικότερα σε όσους  συνέβαλαν στην υπερ – προσπάθεια προστασίας της Ηλείας.

Ο κ. Κοροβέσης κάνει εξ άλλου μνεία και στους πολίτες που επέδειξαν την ανάλογη προσοχή, ακολούθησαν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και έτσι περιορίσθηκαν οι κίνδυνοι και τα αιφνιδιαστικά δυσάρεστα περιστατικά.

Ξεπεράσαμε έτσι μία ακόμη δυσκολία είπε ο κ. Κοροβέσης  αλλά οι βίαιες κλιματολογικές και φυσικές μεταβολές επιβάλλουν πάντα εγρήγορση συνεννόηση συνεργασία πειθαρχία και προσοχή…

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα