19/09/202020:52

Εικόνες αποκάλυψης στην Καρδίτσα: Πλημμύρισε σχεδόν όλη η πόλη (βίντεο)

Το βίντεο δείχνει εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους της Καρδίτσας και εικόνες από drone, οι οποίες καταγράφουν το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής – «5.000 σπίτια πλημμύρισαν» αναφέρει ο καθηγήτης Ευθύμιος Λέκκας

Τη βιβλική καταστροφή που υπέστη η Καρδίτσα από την κακοκαιρία «Ιανός» αποτυπώνει βίντεο (και με λήψεις από αέρος) που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο του Βασίλη Κωστούλα δείχνει εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους της Καρδίτσας το πρωί του Σαββάτου, με ανθρώπους να προσπαθούν να τους διασχίσουν, αλλά και εικόνες από drone, οι οποίες καταγράφουν το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής.

Σχεδόν όλη η πόλη της Καρδίτσας είναι πλημμυρισμένη!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Ευθύμιος Λέκκας: Πλημμύρισαν 5.000 σπίτια στην περιοχή της Καρδίτσας

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία στον νομό Καρδίτσας και την ευρύτερη περιοχή που χτυπήθηκε από την ισχυρή καταιγίδα. Όπως δήλωσε ο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας 5.000 σπίτια έχουν πλημμυρίσει ενώ υπάρχουν και ορισμένα παλαιά που έχουν υποστεί ζημιές στον φέροντα οργανισμό η έχουν καταρρεύσει.

Επίσης όπως είπε ο κ Λέκκας, που βρίσκεται στην Καρδίτσα, είναι πολύ μεγάλες οι καταστροφές στις υποδομές και το οδικό δίκτυο.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα